Skip to main content

Proiecte noi

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] 1. Studiu pe Cartea Proverbe

Momentan lucrez la o nouă carte în care abordez temele principale ale cărții Proverbe. Este un studiu pe care mi-l doresc a fi relevant societății noastre. Îmi doresc ca această carte să fie ca un mic Cod al Bunelor Maniere Creștine. Pentru că Solomon la începutul cărții sale spune că tot ce urmează să citim are ca scop căpătarea unei învățături de bun simț. Oare nu bunul simț ar trebui să-l cultivăm în noi, un bun simț creștinesc? Poate că știm să mâncăm frumos și corect, poate că știm să ne îmbrăcăm elegant, poate că deținem arta îngrijirii acestui trup, însă deținem noi în totalitate arta de a purta frumos sufletul nostru în această lume? Știm să ne îngrijim noi sufletul astfel încât să arate frumos înaintea Cerului și a Pământului?

Acesta este în mare scopul cărții la care lucrez. Mă rog pentru inspirație divină și sper să ne fie de folos.

[wp-svg-icons icon=”arrow-right-3″ wrap=”i”] 2. Videoclip pentru piesa ”Orice copil e un dar de sus”

După campania pornită prin videoclipul piesei Profides – Dragostea, prin care am promovat dragostea curată așa cum o găsim în 1 Corinteni 13, dorim să începem o nouă campanie, o campanie de susținere a copiilor, atât nenăscuți cât și născuți. Știm că România are o mare problemă în ceea ce privește avortul, se spune că am fi omorât 50 milioane de copii în ultimii 5o de ani. Avem o problemă în ceea ce privește abandonarea copiilor în orfelinate, de asemenea avem probleme în ceea ce privește violența în cazul copiilor. Se pare că după cercetările celor de la Unicef într-un an au loc aproximativ 11 mii de abuzuri în diferite forme asupra copiilor, și acestea sunt doar cele declarate la poliție. Sunt multe altele despre care nu se știe dar care au loc. Știm că doar unindu-ne forțele putem lupta împotriva acestei situație, care nu ne face onoare și care Îl întristează pe Dumnezeu. Lucrând fiecare în dreptul lui putem avea parte de o Românie mai bună.

Așadar, piesa pentru acest clip a fost înregistrată deja urmând să filmăm clipul. Rugați-vă pentru, voluntari, pentru resurse materiale, pentru inspirație și pentru tot ce vom avea nevoie. Deja simțim că am intrat într-o luptă, într-un război spiritual și credem că vom duce la capăt acest proiect cu ajutorul lui Dumnezeu.