Skip to main content

Așa se manifestă demonii prin oameni

Lumea întreagă a fost șocată de “șceneta stradală” în care “Fecioara Maria” îl avorta pe “pruncul Hristos”. Așa ceva e din cale afară de grotesc și este cea mai limpede dovadă că oamenii aceștia sunt conduși de demoni, care iau în batjocură absolut totul, chiar viața în sine. Voi ați face o scenetă în care să ilustrați un avort, iar acesta să fie motiv de celebrare? Dacă acel copil e sub câțiva centimetri de carne și în lichidul amniotic, din care nu poate urla de durere, asta nu înseamnă că al lui glas nu e auzit de Dumnezeu.

Hristos ne spune că o Împărăție care se întoarce împotriva ei însăși nu va dăinui. Azi vedem o mulțime de oameni care s-au întors împotriva naturii, împotriva firii, împotriva normalului, împotriva decenței, împotriva vieții, a nașterii de prunci, a familiei, a iubirii de semeni. În ritmul acesta omenirea nu poate dăinui, se duce spre autodistrugere morală și fizică.

Cineva spunea că astăzi Satana nu se mai ascunde și din păcate sunt destui care tot nu-l văd. Oare nu-l vedem în faptele acestor oameni? Oare nu-l vedem în dispretul lor față de propria viață? Dar am fost avetizați tot de Biblie prin Apostolul Pavel, care ne spune clar că în vremurile din urmă vor veni niște batjociritori care vor trăi în poftele lor destrăbălate. Iată-i pe străzi, iată-i mărșăluind pentru uciderea de copii, iată-i mărșăluind sub steaguri colorate cerând desființarea normalității.

Fiți vigilenți pentru că lumea se împarte în două, nu există neutri. Tu în care tabără ești?