Skip to main content

❗️Anunț foarte importat

În ultima vreme l-am deranjat si mai mult pe Diavolul prin evenimentele creștine si binefacerile pe care le-am intensificat mult anul acesta. Am observat un atac mediatic împotriva mea,către Biserica Profides si către Misiunea Profides. Si de parca nu era suficient în ultimele zile cineva tot deschide conturi false cu numele meu si cere bani în privat în schimbul unor presupuse rugăciuni. As vrea să țineți cont de următoarele aspecte:

📌 Toate campaniile noastre de strângere de fonduri pentru evenimente creștine si misiuni umanitare sunt publice, niciodată nu dăm mesaje in privat cerând bani. Așadar, nu răspundeți mesajelor din privat care vă cer bani. Poate că ați primit un mesaj de genul: “Salut dragă fan…” eu nu am fani, ci frați in Hristos si prieteni. Deci o astfel de exprimare ar trebui sa va dea de gândit.

📌Niciodată nu am cerut bani pentru vreo rugăciune, niciodată nu am cerut remunerarea slujirii mele. Acești escroci întreabă oamenii dacă au nevoie de rugăciuni, iar apoi cer bani pretinzând ca donează orfanilor. Eu niciodată nu am cerut un leu pentru vreo rugăciune, nici măcar când am făcut vizite enoriașilor n-am acceptat niciun leu sau vreun fel de remunerare. Căci “fără plata ați primit, fără plata sa dați!” Așa ne-a spus Hristos.

📌Singurele conturi pe care le folosim pentru misiunile noastre de câștigare de suflete prin Hristos si pentru campaniile umanitare prin care binecuvântăm mii de oameni anual sunt acestea:
RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

https://bisericaprofides.ro/donatii

📌Verificați pagina de pe care primiți mesaje din partea oricărei persoane publice. Se fura mult identitatea si se cer beneficii din partea unor escroci. Pagina mea de Facebook are peste 72.000 de urmăritori si peste 24.000 pe Instagram. Așadar, verificați paginile. Veți observa ca au foarte putini urmăritori, de obicei scriu foarte agramat si cer bani aruncând chiar blesteme dacă nu donați, ceea ce un om al lui Dumnezeu nu ar face.

Va mulțumesc ca sunteți vigilenți.
Cu prețuire,
Toni Berbece