Skip to main content

❗️Azi am văzut…

Azi am văzut la conferința “Cat de aproape suntem (de revenirea lui Hristos)” nu o Biserică cu eticheta X sau Y, am văzut o parte minunată din Mireasa lui Hristos. Pe aceeași scenă stau patru oameni total diferiți de la stânga la dreapta Lazar Gog, Florin Antonie, robul vostru Toni Berbece si Ciprian Luca, însă toți cu aceeași inima care bate pentru Hristos, patru oameni veniti din medii diferite, culte diferite, însă care pot sta înaintea lui Hristos ca Trup al Lui.

Azi am văzut romani veniți din multe tari ale Europei, oameni care au fost împrăștiați peste tot de griji si nevoi, însă adunați de același Duh, Duhul lui Hristos. Ma gândeam că așa va fi si la revenire, vom fi adunați de peste tot doar cei care “am iubit si grăbit revenirea Lui”. Ia vedeți in Biblie unde găsiți vreo eticheta de naționalitate sau denominatiune: „După aceste lucruri am văzut şi, iată: o mare mulţime, pe care nimeni nu putea s-o numere, din toate naţiunile, triburile, popoarele şi limbile, stând în picioare înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în robe albe şi având ramuri de palmier în mâini“ (Apocalipsa 7:9). Atunci de ce ne mâncam între noi din cauza unei etichete, bune sau mai puțin bune? In Cer va rămâne doar Dragostea, dar acolo va ajunge cine o are încă de pe pământ!

Azi am văzut că oricât urlă cel rău să ne dezbine, Duhul Sfânt are forța să ne adune, oricâte denigrari ar fi aruncate asupra oamenilor lui Dumnezeu, în defintiv cei ce se bucură de denigrarea copiilor Săi si se ocupa cu ea sunt de fapt in afara Staului si sunt lupi, căci n-am văzut oaie sa muste o alta oaie. Oricâte vorbe rele si neadevărate am auzit împotriva oamenilor din poza aceasta, mereu mă uimește puterea Duhului Sfânt de a confirma în inimile oamenilor cine este si cine nu este a lui Hristos. Așadar, despre oameni întrebați-l pe Dumnezeu, căci Diavolul are armata lui de hulitori.

Va iubesc in Hristos pe toți!
Cu prețuire,
Toni Berbece