Skip to main content

❗️Dorința unui om care s-a trezit din comă…

M-a sunat domnul Petru din Sibiu, pensionarul care a venit cu două autocare pline de oameni la Trezirea Națiunii, să-mi povestească ceva incredibil. Mi-a spus că imediat după ce Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea de a mai strânge bani pentru încă un autocar (pentru încă 50 de persoane), l-a sunat un domn dintr-o localitate din jurul Sibiului să-l întrebe dacă mai are 16 locuri. După ce i-a confirmat că mai are si l-a trecut pe lista, acest domn i-a povestit că pentru trei zile a fost în comă, iar toți copiii si familia au crezut că va muri, așadar au venit de pretutindeni acasă la tata.

L-au vizitat copiii la spital, iar unii i-au promis în rugăciune lui Dumnezeu că dacă tatăl lor se va trezi din comă ei își vor dedica viata lui Hristos si chiar vor face botezul în apa la vârsta maturității cum si Hristos a făcut-o și cum si tatăl lor iubit a făcut-o. La scurt timp tatăl s-a trezit, iar după ce s-a bucurat în mijlocul familiei de acest miracol le-a cerut tuturor copiilor si nepoților să vină cu el la Trezirea Națiunii pe Național Arena. Au venit toți acolo si după ce copiii s-au întors acasă cei ce i-au promis lui Dumnezeu că își vor schimba viata au făcut-o, devenind creștini autentici prin Duhul Sfânt.

Această minune a întărit si mai mult credința mea că Dumnezeu dorește ca acest eveniment, care a adunat pentru a doua oară peste 20.000 de oameni, să devină si mai măreț spre slava lui Hristos si multe alte zeci de mii de oameni să fie atinși de Duhul Sfânt si transformați ca mai apoi sa aibă parte o eternitate de Hristos. Tot azi mi-a scris o tânăra miracolul vindecării mâinii ei, mâna ei părea rupta în urma unui accident care a avut loc în România, a plecat cu mari dureri spre Austria unde urma să meargă la spital. Pe drum a adormit cu batista cu ungere sfânta primită la stadion pusă pe mâna, iar când s-a trezit nu mai avea nicio durere. A putut mișca brațul fără nicio problemă. Bineînțeles că medicii sunt foarte buni, credem in vindecarea prin medicină, înțelepciunea medicilor si tehnologie medicală, însă în situații din acestea de criză credem că Dumnezeu poate interveni miraculos. Mare este Dumnezeul nostru și în bunătatea lui ne ascultă prin minuni cum spunea si Psalmistul.

“Lăudaţi pe Domnul, chemaţi Numele Lui! Faceţi cunoscut printre popoare isprăvile Lui!
Cântaţi, cântaţi în cinstea Lui! Vorbiţi despre toate minunile Lui!
Făliţi-vă cu Numele Lui cel sfânt! Să se bucure inima celor ce caută pe Domnul!
Alergaţi la Domnul şi la sprijinul Lui, căutaţi necurmat Faţa Lui! Aduceţi-vă aminte de semnele minunate pe care le-a făcut, de minunile şi de judecăţile rostite de gura Lui” (Psalmul 105).

Cu prețuire,
Toni Berbece