Skip to main content

❗️E oficial – pe 15 aprilie ne vedem sa sărbătorim Paștele pe Național Arena București

După 7 ani de rugăciune, după 7 ani de post, după 7 ani de speranță si încredere, după 7 ani in care am spus ca ne vom închina pe stadioane, iată ca a sosit vremea sa ne închinăm pe cel mai mare stadion din România. Dumnezeu e atât de mare încât a pregătit oamenii potriviți la locul potrivit. Administratorii de la stadion mi-au spus că așteptau de mult să se organizeze si un eveniment religios, deoarece ei au văzut cum la Roterdam 60.000 de oameni s-au închinat pe stadion înaintea lui Hristos indiferent de eticheta religioasă. Se intrebau când se va întâmpla si la noi si s-au bucurat ca se va întâmpla curând.

Domnii din comisie mi-au spus cu credință: “Veți fi peste 20.000 de mii!” Altcineva din administratie mi-a spus: “Voi veți umple stadionul acesta pentru ca puteți, fotbalul nu prea o mai face, dar credinta in Dumnezeu poate!” Așadar, am văzut inimi deschise, porți deschise, trebuie doar ca noi sa ne mobilizam si sa arătăm că, cu adevărat, credinta din Romania e mai înflăcărată ca oricând, ca suntem gata sa dam mâna cu mâna sa ne smerim înaintea lui Dumnezeu, sa-I chemam Numele pentru a veni vremuri de înviorare. Doar Dumnezeu mai poate salva România de destrăbălare, de faliment, de război si de orice rău. Așadar, hai si tu pe 15 Aprilie, de la ora 17:00 sa vezi cu ochii tai cea mai mare adunare publica creștina din România. Va fi un moment istoric care va declanșa o trezire spirituală la nivel național, iar din aceasta trezire fiecare instituție, fiecare biserica, fiecare cetățean al acestei tari cu credința in Dumnezeu va fi binecuvântat!

Intrarea Liberă – Sa vii mai devreme pentru locul cel mai bun (Așezarea scenei va fi in zona VIP). Revin cu detalii de intrare si parcare in alta postare.

Cu prețuire,
Toni Berbece