Skip to main content

📌 Scrisoarea unui diavol bătrân despre Trezirea Națiunii de pe Național Arena

Supușii mei, nu mergeți la acest eveniment pentru că noi urâm din tot sufletul nostru malefic unitatea creștinilor, pentru că atunci când ei se unesc se întâmplă lucruri miraculoase, captivii sunt eliberați, milioane scapă de vicii si păcate si cine ne mai face treaba, cine mai vine cu noi în Iad? Când creștinii se adună încep să ne scoată pe noi din oameni si în locul nostru intra Duhul Sfânt a lui Hristos, care-i face oameni buni si noi urâm bunătatea. Nu mergeți acolo si nu promovați acest eveniment pentru că poate însemna chiar o trezire națională si atunci este vai si amar de noi demonii si de stăpânul nostru Satana.

Supușii mei, nu mergeți pe Național Arena la Trezirea Națiunii pe 3 mai, pentru că se va crea mare vervă si mulți vor întreba ce se întâmplă acolo de merge toată lumea, apoi vor afla televiziunile, vor afla toti oamenii si noi nu vrem să audă adevarul despre Hristos, nu vrem să se creeze interes, mințiți-i că este despre un om, nu despre Hristos, mințiți-i că este despre slava unei lucrări nu despre slava lui Hristos si atunci nu se vor mai aduna ca oamenii să afle despre Hristos care îi poate vindeca de boli si-i poate scăpa de Iad. Băgați vrajba între Biserici, ziceți-le să stea fiecare în staulul lui, băgați vrajba între pastori si preoți, gadilați-le orgoliile, să nu vină din invidie, faceți-i să vorbească de rău acest eveniment de mare impact spiritual si vom câștiga.

Supușii mei, stați departe de evenimentele de trezire spirituală, voi mergeți în continuare la potopul de desfrâu ca să nenorocim si mai mult națiunea aceasta. Să nu vă lăsați tentați de Duhul Sfânt să mergeti ca să vedeți ce este acolo, pentru că auzind puteți să fiți făcuți si voi sfinți si voi nu vreți asta, voi vreți sa beți, să vă drogați, să mințiți, să furați si să curviți în toate felurile până la distrugere. Stați departe de închinarea către Hristos căci aceasta vă face să gustati din Cer si nu vreți acest lucru, pentru ca voi mergeți cu noi în Iad. Stați departe de predicarea Scripturii, căci astfel auziți cuvintele care vă eliberează de forța păcatului si voi nu vreți asta. In concluzie, lăsați doar oamenii lui Hristos să se ducă acolo. Restul stați pe margine si aruncați cu pietre si criticați, e cea mai bună muncă pe care o puteți face.

Al vostru distrugător,
Un Diavol Bătrân

P.S. Așa ar suna o scrisoare de la un diavol către supușii lui. Voi sunteți ai Diavolului sau ai lui Hristos, asta se va vedea după tabara pe care o alegeți. Si după lucrarea in care investiți.
Cu prețuire pentru Hristos,
Toni Berbece

🇹🇩 Trezirea Națiunii pe Național Arena (Vinerea Mare) || 3 mai ora 17:00