Skip to main content

❗️Am plecat spre ai noștri

Zilele acestea a fost din partea unora o oarecare teamă cum că ne sărăcim țara dându-le ucrainenilor, că vom goli țara de alimente dacă tot trimitem tiruri în zona de război a Ucrainei. Ei uite că nu i-am uitat pe ai noștri iar azi plecam cu trei dube pline cu vreo 6 tone de bunuri spre satele din Moldova (Vaslui și Iași), unde ne așteaptă ai noștri. Acum câțiva ani am făcut “greșeala” de a dona niște cutii pe care era numele si numărul meu de telefon, iar azi dacă întârzii mai mult de doua săptămâni mă sună zeci de familii care mă roagă să nu-i uit. Deci, orice aș face nu-i pot uita pentru că-mi amintesc ei. 🙂

Chiar vreau să văd acum implicare si susținere din partea romanilor panicați că vor muri ai noștri de foame pentru că ne ocupăm de refugiații ucraineni. Însă avem destule ca să ducem și la un depozit din Suceava de unde vor fi încărcate în tiruri si duse în Ucraina. Citește aceste versete si meditează la faptul că Hristos este în cel sărman indiferent de rasă și naționalitate, El n-a zis că este doar în ai tăi, ci a zis că este în toți cei asupriți și lipsiți în vreun fel:

“Căci am fost flămând și Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete și Mi-aţi dat de băut; am fost străin și M-aţi primit; am fost gol și M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav și aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă și aţi venit pe la Mine.’ Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând și Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete și Ţi-am dat de ai băut? Când Te-am văzut noi străin și Te-am primit sau gol și Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă și am venit pe la Tine?’ Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut (25:35-40).”

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Sau direct cu cardul: https://profides.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=25581

Cu prețuire,
Toni Berbece