Skip to main content

❗️Anunț important pentru ajutorarea refugiaților ucraineni

Săptămâna viitoare voi pleca cu o caravană Misiunea Profides spre un centru mare de refugiați gestionat de un bun prieten, nevoia cea mai mare este de paturi metalice supraetajate, de saltele si de pături. Vom achiziționa câteva zeci de astfel de paturi dotate cu tot ce le trebuie (dacă știți oferte buna va rog sa ne lăsați mesaj), de asemenea voi umple o dubă cu alimente si produse de igienă pentru acești oameni, care au fugit pe grabă pentru a-și salva viețile, iar luni vom pleca spre ei.

Cum poți ajuta? Dacă ai saltele sau paturi supraetajate te rog să le aduci până duminică seara la Biserica Profides unde avem si depozitul umanitar, mai exact la RomExpo, Pavilion C2 (contact: +40 (728) 730 778 – numarul voluntarului de servici; tony_profides@yahoo.com), de asemenea poți aduce și alimente, produse de igienă, perne, plăpumi, pamperși, conserve și tot ce consideri că ar fi necesar. Poți aduce aceste lucruri si in timpul slujbei, adică vinerea aceasta de la ora 19:00, in fiecare duminica de la ora 10:00, cât si in fiecare marți de la 19:00, dar poți suna în orice altă zi dacă dorești să aduci un ajutor pentru refugiați. Până se stabilizează situația vom strânge continuu ajutoare pentru refugiați.

De asemenea poți dona in contul Asociație:
RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Sau direct cu cardul: https://profides.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=24172&GV=new-ms

Încercam să mobilizăm toți oamenii de afaceri, Bisericile si Asocaitiile Umanitare pe care le cunoaștem, împreuna putem fi mai buni, mai puternici mai uniți pentru binele aproapelui spre slava lui Hristos. Dacă știi si alte centre de refugiați care au nevoie de ajutor lasă te rog un mesaj! Mulțumim pentru implicarea ta!

Cu prețuire,
Toni Berbece

#RefugiatiUcraineni #MisiuneaProfides #BisericaProfides #ToniBerbece