Skip to main content

❗️Astăzi, un om chinuit de demoni a vrut să mă lovească…

Astăzi a venit la sfârșitul slujbei un tânăr chinuit de demoni, privirea îi era tulbure si a zis să ne rugam pentru el că are mare nevoie. Când am început sa ne rugăm pentru el trupul a început să i se scuture cu putere, apoi duhul necurat a cerut să nu ne mai rugam ca-l chinuim. Însă am continuat si i-am porunci sa iasă in Numele lui Hristos.

Deodată s-a liniștit si ne-am oprit din rugăciune, însă după câteva vorbe schimbate am zis să mai facem o rugăciune si să-l mai ungem cu untdelemn încă o dată, cum făceau ucenicii lui Hristos in Marcu 6:13, însă chiar când ma pregăteam să desfac sticluța si sa-i fac o ungere, chiar si pe o batista, pe care să o aibă cu el, atunci mi-a dat un brânci cu ambele mâini însă n-a putut să mă clintească din loc si a căzut imediat la picioarele noastre fără vlagă, ghemuit si strigând să nu-i mai facem ungere si să nu ne mai rugam. Apoi duhul cel rău a spus cu o voce diaperată: “Nu mă trimiteti în adânc!” Pentru că noi fix asta făcem prin rugăciune exact cum a făcut si Domnul Hristos cu orice drac obraznic, pe care l-a scos din orice om chinuit de demoni pe care l-a întâlnit.

În cele din urmă acest om si-a recăpătat pacea si a putut pleca acasă liber. I-am cerut să își păstreze vasul curat ca demonii să nu mai aibă niciun acces, ci mereu să se asigure că e plin de Duh Sfânt din Hristos. A promis că ne vom revedea si că va continua procesul de sfințire si de întărire în Hristos. Azi am realizat pentru a nenumărata oară cât de puternic este Hristos si cât de mult se tem demonii de Numele Său minunat. Efectiv am plecat exclamând: “Mare ești Doamne si puternic este Numele Tău!”

“Ucenicii au plecat şi au propovăduit pocăinţa.
Scoteau mulţi draci şi ungeau cu untdelemn pe mulţi bolnavi şi-i vindecau.” – Marcu 6:12-13

Cu prețuire pentru sfrijit,
Tony Berbece