Skip to main content

❗️Comunicat de presa transmis trusturilor media din România – 15 Aprilie Național Arena

Va astept pe National Arena sa sarbatorim Ajunul Pastelui impreuna!

Bucuresti, 13 Aprilie 2023, Comunitatea Profides, una dintre cele mai mari comunități creștine din Romania, care reuneste, deopotrivă, ortodocși, catolici, penticostali, baptiști si din orice altă ramura creștinească sărbătorește Ajunul Paștelui pe Național Arena din București.
Cand toate institutiile s-au prabusit precum niste piese de Domino, doar Dumnezeu mai poate salva România de destrăbălare, faliment, război si de orice rău.
După 7 ani de rugăciune, după 7 ani de post, după 7 ani de speranță si încredere, după 7 ani in care am spus ca ne vom închina pe stadioane, iată ca a sosit vremea sa ne închinăm pe cel mai mare stadion din România.
“Este primul eveniment religios de asemenea amploare care a fost organizat vreodata in Romania. In data de 15 aprilie 2023, ora 17:00, pe National Arena din Bucuresti, zeci de mii de crestini, indiferent de eticheta religioasă, se vor ruga pentru apărarea valorilor crestine: credinta, speranta, dragoste, familie si libertate. Romania a inceput sa se trezeasca spiritual, iar fiecare dintre noi facem parte din schimbarea mult asteptata de nenumăratele generatii ale acestui popor. Va fi un moment istoric la care trebuie sa partici si tu!” – a declarat Toni Berbece
La Roterdam, peste 60.000 de oameni s-au închinat pe stadion înaintea lui Hristos, indiferent de eticheta religioasă, iar luna aceasta, ne vom strange cu totii pe cel mai mare stadion din Romania pentru a canta in cor “Hristos a înviat din morți” cât si multe alte cântece superbe.
Sâmbătă, când majoritatea romanilor se pregătesc sa ia lumină, vă invităm să devenim impreuna o lumina in văzul întregii lumi, sa fim lumina lui Hristos si împreuna sa stralucim spre slava Lui!
Ne vom strange cu totii intr-un loc unde de regula se organizeaza evenimente sportive sau concerte de muzica, iar acustica va fi una de exceptie. Oare cum vom suna pentru Cer?
Haide sa vezi, sa auzi si sa fii parte la acest eveniment! Intrarea este libera, iar prezenta ta va însemna o lovitura data întunericului acestei lumi!

Cu prețuire,
Toni Berbece