Skip to main content

Nu ne veți mai putea folosi tăcerea

Nu ne veți mai putea folosi tăcerea ca acord pentru legile “destrăbălării” voastre, veți vedea că suntem zeci de mii care oricând putem ieși în stradă, pe stadioane si oriunde e nevoie ca să ne apărăm copiii de “stricăciunile mintale” la care vreți să-i expuneți. Părinții au cele mai puternice inimi de pe pământ, pentru copiii noștri suntem ca o ursoaică ce își vede puii in pericol. Aud pe la “colțuri” că se pregătesc legi de “protecție ale copiilor”, care să reducă drastic drepturile părinților asupra copiilor. Nu vrem așa ceva in România, nu vrem stăpânirea unor instituții asupra copiilor noștri. Știm că Diavolul crează un sistem, anume dacă te împotrivește “reeducării” lor forțate, vor să aibă libertatea să îți “ia copiii” (precum țări din occident). În Numele lui Hristos ne vom ridica împotriva acestor intenții diavolești!

Nu ne veți mai putea folosi tăcerea ca acord pentru lupta voastră contra familie. Familia va rămâne așa cum a zis Hristos: „Oare n-aţi citit că Ziditorul de la început i-a făcut parte bărbătească și parte femeiască (Matei 19:4).” Într-o țară preponderent creștină nu vrem ca principiile creștine să fie în minoritate. Nu vrem ca majoritatea să se supună unui sistem anarhic, sistem care ignoră de la medicină și știința până la bun simț si credință. Noi nu vrem confuzie în loc de principii clare. În Numele lui Hristos ne vom ridica împotriva acestor confuzii diavolești!

Nu ne veți mai putea folosi tăcerea pentru că vom fi foarte vocali si fermi pentru copii, familie, credință si pentru națiune. România are o singură tradiție, iar aceea este Scriptura ca îndreptar al acestei națiuni. Tradiția noastră este familia cum a creat-o Dumnezeu, tradiția noastră este ca ai noștri copii să fie protejați până când cresc si au discernământ să se apere singuri, tradiția noastră este Hristos ca și Cap al acestei națiuni și așa va rămâne. Am luptat pentru pământuri, dar mai aprig vom lupta pentru principii si credință!

Cu prețuire pentru Sfinții lui Hristos,
Toni Berbece