Skip to main content

❗️Marșul “anti – foame”

Cineva a scris pe un grup de trafic din București: “Evitați zona Universității, este un mare marș anti foame!” A părut jignitor la prima vedere, însă apoi mi-am dat seama că este chiar așa cum a zis, un marș anti înfometare a acestui popor, o înfometare față de Cuvântul lui Dumnezeu si neprihănirea lui în primul rând. Pentru că nu ne hrănim cu Dumnezeu, ne servește Diavolul cu otrava lui, de aceea copiii ajung pradă destrăbălării si de jaf. Însă prin acest marș am demonstrat că aproximativ zece mii de romani si in viitorul apropiat zeci de mii, chiar sute de mii, sunt gata să se hrănească din neprihănirea lui Hristos. Nu mai vrem să ne înfometăm fața de cele sfinte și să ne hrănim cu pornografii, desfrânări, gunoaiele televiziunilor vândute duhului antihristic și cu blasfemiile emisiunilor de “umor” din țara aceasta, unde Dumnezeu a ajuns subiect de hulă.

Am dat un scurt interviu ieri la ora 17:00 la România TV, iar doamna care a vorbit imediat după mine a spus ceva de genul: “Bine, bine, s-au adunat să se roage, dar ce au rezolvat cu asta?” Serios? Oare atât știu unii din poporul acesta despre rugăciune? Că nu rezolvi nimic dacă te rogi? Oare “arma rugăciunii” nu înseamnă nimic pentru ei? Am spus-o într-o altă postare că printr-o promovare simplă, dar cu multă rugăciune, așa au fost adunați romani mai mulți decât la strigarea lui George Simion sau Gigi Becali, după cum spuneau ieri televiziunile.

Le vom demonstra în continuare ce am rezolvat că ne-am adunat vreo 10.000 ca să ne rugăm. Dacă poporul acesta ar citi Biblia cu toată încrederea, ar realiza că cel mai mare consilier regal din istorie, pe nume Daniel, a închis gura leilor la care fusese aruncat de către “opoziție”, a rămas vocea lui Dumnezeu acolo lângă cinci Împărați pentru că pasiunea lui era rugăciunea, indiferent de cât de aglomerată era o zi, acesta îngenunchea de trei ori la ore diferite și mijlocea înaintea lui Dumnezeu. Astfel Tatăl Ceresc l-a făcut o forță mai mare decât Împărații pe care i-a consiliat ca Prim Ministru, Împărații au trecut, însă El a rămas pe poziție, ca lider al lui Dumnezeu peste Imperii.

Presa ne-a numit “forța care răstoarnă neo-marxismul”. Suntem forța lui Hristos care trezește conștiința națională pentru a-și apăra copiii de spurcăciunile sexuale și pentru a readuce neprihănirea lui Hristos în orice casă înfometată după ea.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece