Skip to main content

În România nu permitem hula si profanarea…

Profanarea bisericii Madeleine din Paris a avut loc în decembrie 2013, înainte de Crăciun, când Eloïse Bouton a dat buzna topless cu o inscripție “Crăciunul este anulat!” în fața a câteva persoane și a unui cor în plină repetiție. Aceeași persoana a simulat un avort folosind ficat însângerat de vițel si apoi a urinat pe altar (sursa: Reseau Internațional). Astfel de excese au loc foarte des din partea noii religii sexuale, care cere “toleranță” și tăcere din partea noastră, iar unde a cucerit ce se putea cuceri nu mai cere, ci bagă pumnul în gură.

În Romănia nu vom permite niciodată așa ceva, nu vom permite creșterea generațiilor viitoare în această nebunie si stricăciune morală. Nu trebuie să-i lăsam pe mâna “promotorilor imorali”, care nu vor să-și facă proprii copii, dar care se pricep să-i “educe” pe ai noștri, pentru că iată care este produsul lor, tineri fără frâu, dar foarte agresivi fața de bunul simt, normalitate și iubire.

La Marșul Apărătorilor Credinței una dintre cele mai frumoase poze a fost cea cu o mămică însărcinată, care ținea în mână o pancartă cu mesajul “Orice copil e un dar de sus!” Acum câțiva ani această tânără era si ea în stare de a face avort, trăia in concubinaj si nu punea preț pe puritate, însă a cunoscut creștinismul, iar Hristos a devenit mentorul ei prin citirea Scripturii. Azi așteaptă un bebe și știe că “avortul e crimă”, iar curvia duce la astfel de fapte abominabile. De aceea vom continua să ieșim în stradă pentru ca România să nu devină o țara în care tinere ca Bouton să profaneze Biserici si să imite avorturi pe altare. Hai sus creștine, cât de sus poți cu adevarul lui Hristos care vindecă, eliberează si ne ține normali la cap și la inimă!

Cu prețuire pentru sfinți
Toni Berbece