Skip to main content

❗️Niciun român fără Biblie…

Soția mea citea Biblia în metrou, când deodată s-a așezat lângă ea un tânăr, care era in mod vădit afectat de vicii. A început sa citească si el din Biblia soției si de-odată a exclamat: “Wow! Cât de tare!” Era impresionat de ce citise si simțea cum deja forța Duhului Sfânt curgea in el, o forță care îi poate transforma viata.

Am citit o știre cum că un copilaș de doi ani a fost condamnat la închisoare pe viata in Coreea de Nord doar pentru ca părinții lui dețineau o Biblie. Mi-am dat seama din nou cât de tare urăște Diavolul Biblia, acea carte care îl condamna pe el si-i salvează pe păcătoși. Va dați seama că ii urăște până si pe cei care se apropie de o Biblie, darămite pe cei care o citesc. Diavolul nu vrea ca tu sa ajungi sa îți speli viata citind Biblia, ci va face tot posibilul sa te îndepărteze de aceasta Carte Sfânta. Un bărbat care a fost închis pentru multe fapte rele mi-a mărturisit că dacă cineva i-ar fi pus o Biblie in mâna nu in pușcărie, ci in copilărie, n-ar mai fi ajuns un delincvent.

Ieri am dat 200 de Biblii la Biserică (100 de Biblii pentru copii). Si le-am spus creștinilor să nu le păstreze pentru ei dacă au, ci sa promite înaintea Domnului ca le vor da celor ce au nevoie de Biblie, i-am îndemnat sa fie mireasma lui Hristos in lume cum spune si Apostolul Pavel: “În adevăr, noi suntem înaintea lui Dumnezeu o mireasmă a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mântuirii şi printre cei ce sunt pe calea pierzării: pentru aceştia, o mireasmă de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasmă de la viaţă spre viaţă. Căci noi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulţi, ci vorbim cu inimă curată, din partea lui Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, în Hristos (2 Corinteni 2:15-17).”

Ai tu o Biblie, o citești? Dacă o citești o trăiești? Dacă o trăiești, Îl propovăduiește și altora pe Cel care te-a schimbat? Fa acest lucru si vei fi un salvator de suflete prin Hristos! Dragilor, mi-am făcut un scop: “Niciun roman fără Biblie!” Anul acesta am dat deja peste 1500 de Biblii, dar sunt puține, hai si tu in acest proiect sfânt!”

Cu prețuire,
Toni Berbece