Skip to main content

❗️Omorât pentru botezul biblic, mai apoi ars și aruncat în Dunăre

Ați auzit vreodată de Baltazar Hubmaier? A fost un preot catolic, care a ales să studieze Scripturile si sa accepte doar Scripturile ca sursa pentru doctrina Biblică. Studiind Biblia a găsit adevarul si a început să înlăture din Biserica sa tot ce nu era Biblic, a renunțat la straiele specifice preoților pentru că nu le-a găsit la Hristos si Apostoli, ei se îmbrăcau normal. A renunțat la altar si la icoane si a proclamat o credința directa in Hristos, eliberând creștinismul de forme fără esența trăirii curate, a renunțat la indulgențe (să vinzi iertarea pe bani) si nu în ultimul rând a spus adevarul despre Iad, anume că nimeni nu mai scapă de acolo prin erezia purgatoriului sau cum am auzit la noi că bobul de colivă îl scoate pe păcătos din Iad (erezie drăcească).

Atât de mult a urlat Diavolul împotriva acestui om, încât a fost băgat în temnița și chinuit în mod inimaginabil de toată ura diavolului de erezie si minciună religioasă, manifestată prin “preoții” corupți si nebiblici. La presiunea poporului a fost eliberat însă a avut doar 15 luni să predice liber Evanghelia, timp în care a botezat conform Biblie la vârsta maturității, în urma pocăinței sincere și a credinței în Hristos peste 6000 de oameni, unii zic că chiar peste 12.000, adică după ultima cifră undeva la aproximativ 800 de oameni pe lună, însă Diavolul n-a stat degeaba. Prin aceeași “preoți” corupți a fost arestat din nou, apoi târât într-o piață a Vienei, pe drum i se smulgeau bucăți din trup cu niște clești mari, iar apoi a fost decapitat cu securea “sfințită” de Biserica Catolică din acea vreme. Iar ura a mers si mai departe, căci trupul i-a fost ars si aruncat în Dunăre. La scurt timp soția lui a fost si ea ucisă prin înecare tot în Dunăre.

Dacă omul acesta nu predica Evanghelia n-ar fi avut parte de această ură demonică din partea unei “Biserici” corupte, însă tocmai predicarea adevărului stârnești ură. Când îndepărtezi tot ce este nebiblic de peste creștinism, când îi chemi la pocăința sinceră pe oameni, primii care se vor agita si vor acuza de sectarism si erezie vor fi chiar preoții corupți ai Satanei, care nu trăiesc Scripturile în timp ce zic că sunt ai lui Hristos, doar pentru a înșela îmbrăcați în blană de oaie, deși sunt lupi răpitori. Cenușa lui Hubmaier a curs pe Dunăre si mă rog ca focul credinței acestui om să însuflețească si România. Să ne întoarcem la creștinismul Scripturii si să îndepărtăm de peste țara aceasta tot ce este erezie, minciună si păcat. Toți cei ce doriți un creștinism autentic si trăiți ca si creștini sinceri sunteți așteptați pe 3 mai pe Național Arena sa-L sărbătorim pe Unicul Hristos chiar in Vinerea Mare!

Cu prețuire,
Toni Berbece