Skip to main content

❗️Reguli de respectat pentru Evenimentul Ajunul Pastelui pe Național Arena – Trezirea Națiunii

📌Prezența la Stadion si accesul se pot face începând cu ora 15:00, se vor folosi toate parcările de pe trotuare si din jurul Stadionului (Parcarea Mega Mall, Parcarea Kaufland, Parcarea supraterană de pe Basarabiei, Parcările de pe trotuare fără a bloca intrări sau ieșiri sau chiar sine de tramvai).

📌Este permis pe stadion accesul cu apa si sandviciuri (chiar e indicat să aveți deoarece nu vor fi puncte de vânzare), dar în rucsacuri nu mai mari decât cele folosite pentru excursii (aproximativ cât o coala A4), se va face un control sumar al bagajelor. Cine are bagaje mai mari (cei care vin cu trenul) avem pentru ei garderobă păzită non stop pe durata evenimentului. Veți primi un tichet cu care să vă recuperați bagajul după eveniment.

📌Evenimentul este gratis, nu vă trebuie niciun tichet, intrarea se va face pe la toate porțile de acces în stadion, fiind coordonați de firma de pază si de Jandarmerie. Avem rampă de acces si locuri speciale pentru persoanele in carucioare cu rotile. Copiii trebuie ținuți lângă părinți si nu au voie sa circule singuri pe stadion, fiecare copil trebuie atent supravegheat. Nu ne întâlnim pentru a vorbi între noi si pentru a ne plimba deranjând oamenii, ci ne întâlnim să-l lăudam pe Hristos, iar cei pierduți să fie salvați prin mărturia noastră de copiii de Dumnezeu.

📌Autocarele si microbuzele vor intra in parcarea din curtea stadionului exclusiv pe la intrarea de pe Bulevardul Basarabiei, toate autocarele si microbuzele trebuie sa aibă printat orașul (numărul de telefon al șoferului) si afișul evenimentului pentru a fi ghidate spre stadion chiar de poliția rutieră in cazul in care este nevoie. Pe Waze băgați adresa Stadionul Arena Naționala (vă va duce pe la Shaormeria Socului) Accesul media si a stafului organizatoric se va face doar de pe bulevardul Coravu (exclus mașinile cu GPL in parcarea subterană).

📌Durata evenimentului va fi de la ora 17:00 la aproximativ ora 21:00. De asemenea la standul de cărți din zona VIP puteți găsi Biblii gratis pentru cei ce nu au avut niciodată o Biblie, cât si alte materiale creștine pentru toți cei care doresc.

📌La final, cei cu mașinile si autocarele parcate în incinta stadionului trebuie să aștepte degajarea pietonilor si apoi vor fi dirijate si mașinile in mod organizat de poliția rutieră si firma de pază.

📌Tot evenimentul este sub stricta supraveghere a firmei de paza si a Jandarmeriei, orice tulburare si lipsă de respect față de participanți cât si față de program/slujbă vor fi sancționate prin excludere din cadrul evenimentului si chiar cu amendă după caz.

📌Veniti cu inima veselă și gata să-L onorați pe Hristos, viitorul Romaniei va depinde de mijlocirea noastră din vremea aceasta. Nu la voia întâmplării toate porțile ni s-au deschis pentru un eveniment atât de grandios in care Sfinții lui Hristos se unesc in rugăciune și suntem chemați la posturile de veghere! Doamne ajuta!

„Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos şi pe El răstignit.” – 1 Corinteni 2:2

Cu prețuire,
Toni Berbece si echipa organizatorică

P.S. Am început deja montarea sistemului si a scenei. Nu sta pe gânduri, vino si tu!