Skip to main content

De ce a fost ucis Hristos…

Am avut harul sa tin un sul al Legii intr-o sinagoga din Nazaret, de acolo a fost scos Hristos cu forța si dus sa fie aruncat de pe munte doar pentru că a predicat salvarea pentru oricine, in timp ce unii o voiau doar pentru ei. Isus a fost ucis pentru că predica Evanghelia săracilor, in timp ce bogății o voiau doar pentru ei, Isus a fost ucis pentru că ii vindeca pe bolnavi in timp ce cei sanatosi voiau doar ei sănătate, ii rodea invidia fata de un om care avea putere dumnezeiască (era însuși Dumnezeu).

Azi lucrurile stau fix la fel, cei buni, cei ce vindeca, cei ce dăruiesc, cei ce predica Evanghelia săracilor, cei ce stau in Hristos si asculta glasul Lui îi irită pe unii preoți si carturari, care au făcut din credința o tarabă personală. Însă știm de la Apostolul Pavel că nu se poate slujire fără pietre luate in frunte, pentru ca așa cum a zis si el: “Oricine trăiește cu evlavie in Hristos va fi prigonit.”

Tu ești gata sa suferi pentru Numele Lui, ești gata sa încasezi pietrele celor de aproape sau de departe? Ferice de cei ce sunt prigoniți si batjocoriți pentru Numele lui Hristos! Este cea mai mare cinste care ni se face si semn că Duhul Sfânt se odihnește peste noi iar Diavolul turbează pe lângă.

Cu prețuire,
Toni Berbece