Skip to main content

🆘 Unul dintre scopurile Antihristului este “demonizarea copiilor…”

Unul dintre planurile Diavolului pentru sfârșitul lumii este “demonizarea copiilor”. Să-si instruiască o generație care să-l urmeze in cea mai mare rebeliune demonică de la căderea lui Lucifer din Cer până in zilele de azi. Aceasta demonizare este foarte agresiva si se derulează astfel:

  1. O simbolistică demonică agresivă – Vedem tot mai des simboluri demonice care constau in “capete de draci”, “demoni roșiatici cu furci expuși peste tot”, “Țapul Azazel – Simbol pentru Diavol”, șerpi si pentagrama demonice, toate expuse chiar si pe articole pentru copii si mai ales in desene animate. Ideea este ca ai noștri copii sa se obișnuiască cu vrăjitoria, care este sursa principala pentru coșmaruri, anxietăți, panici si chiar boli mintale la copii, printre care bine cunoscutele blocaje mentale. Mai mulți copii demonizați ca in perioada aceasta n-am văzut niciodată, deși slujesc in Biserica de cel puțin 15-20 de ani. Biblia ne spune că pe unde a pătruns creștinismul, vrăjitorii si-au ars cărțile când au realizat cât de mult rău fac societății: “Şi unii din cei ce făcuseră vrăjitorii şi-au adus cărţile şi le-au ars înaintea tuturor; preţul lor s-a socotit la cincizeci de mii de arginţi. Cu atâta putere se răspândea şi se întărea Cuvântul Domnului (Fapte 19:19-20).”
  2. O încurajare la practică vrăjitorească – Apar tot mai multe încurajări si promovări de practici vrăjitorești cum ar fi tarot, incantații demonice, spiritism, terapie cu îngeri (care se fapt sunt demoni), yoga (partea de gimnastica este doar frișcă de pe un mare munte de necurăție demonica), ghicitorie, magie neagră si albă, reiki, chakra, etc… Iată ce i-a spus Apostolul Pavel unui vrăjitor care împiedica lucrările lui Dumnezeu: ,,Om plin de toată viclenia şi de toată răutatea, fiul dracului, vrăjmaş al oricărei neprihăniri, nu mai încetezi tu să strîmbi căile drepte ale Domnului (Fapte 13:10)?”
  3. O simpatie fața de Satan si demoni – Prin cultura de azi (mai ales muzica si filme), se încearcă crearea unei simpatii fata de demoni si Diavolul însuși. Am auzit chiar un soi de oameni care-l vede pe acesta o victima si pledează pentru “iertarea” sa, când el a ales o natura corupta si de nerecuperat. Iată ce zice Isus Hristos despre Satana: “Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug (Ioan 10:10).” Diavolul nu poate oferi nimic bun, ci doar junghie si prăpădește ca un parșiv, atrage in capcane demonice si apoi chinuie omul in cel mai inimaginabil mod posibil. Stai departe de vrăjitorie tu si toată casa ta. Distruge orice simbol sau carte vrăjitorească si nu privi si nu asculta materiale vrăjitorești nici tu si nici copiii tai!

Cu prețuire,
Toni Berbece