Skip to main content

De ziua ta copil frumos,

De ziua ta îți doresc să faci față vremurilor care vor veni si care vor pune presiune pe tine să nu mai fii un copil inocent, cu chip angelic, cu naivitate gingașă și cuget sensibil de porțelan. Mă rog pentru tine copile să nu-ți poată nimeni perverti mintea astfel încât să-ți confiște trupul așa cum ți l-a dat Dumnezeu, mă rog ca propaganda aceasta agresiva care începe chiar de ziua ta să nu te transforme într-o victimă a adulților fără scrupule si credință în Dumnezeu.

De ziua ta copile îți doresc să te naști, pentru că astăzi este și ziua copiilor nenăscuți, pentru că un copil apare in lume nu când iese din pântec, ci când a fost format în chip tainic în pântecul mamei lui. De ziua ta ma rog ca mămica ta să învingă gândurile demonice, egoiste si meschine de a te sacrifica în numele “carierei”, a “confortului” si a iubirii de bani. Mă rog să nu fii considerat ca o “tumoră canceroasa” pe care cleștii vreunui medic să o smulgă fără milă, mă rog să fii iubit si prețuit chiar din pântec, sa ți se spună rugăciuni si să ți se fredoneze cântece de dragoste.

De ziua ta copile, mă rog să ai mai multă înțelepciune decât adulții care îți intoxică desenele cu vrăjitorie, îți printează hainele cu mesaje destrăbălate, îți spurcă școala cu mizeriile unor adulți fără cuget, mă rog să ai lumina de sus pentru vremurile care te vânează si doresc să te coopteze in armata Anticristului, mă rog ca îngerii protectori să fie vigilenți in dreptul tău si să pună pe fuga orice drac care îți vânează trupul, sufletul si duhul. Mă rog copile să-L iubești pe Hristos încă din pruncie, pentru ca viata sa-ți fie Rai! Te iubesc copile drag si îți promit ca voi lupta pentru tine cu orice preț!

La mulți ani binecuvântați,
copile drag!

Toni Berbece