Skip to main content

📌 Mărturia unei eliberări de depresie…

“Bună dimineața, Tony.

Poate îți mai amintești de mine, am fost câteva luni în Profides, venind la tine cu o problemă deosebită. Am fost trimis inițial tocmai la o predică de a ta despre depresie. Eu sufeream de depresie acută și eram sub stăpânirea celui rău. Ceea ce, probabil nu am mărturisit este că am fost și la psihiatru și am fost diagnosticat cu psihoză tranzitorie, deși nu se simțea a fi tranzitorie. M-am îndepărtat de tine necrezand în miracolul vindecării Lui Isus și am renegat credința cea dreaptă, nefiind vindecat, ba chiar fiind pe alocuri mai rău. Deși e un mesaj lung ce-ți scriu, vreau să îți spun mărturia mea. Acum ascult o predică de-a ta în care spui să vorbim public despre ce a făcut Isus Hristos în viața noastră și am simțit că trebuie neapărat să îți scriu, căci tu m-ai ajutat, chiar dacă nu puteam simți atunci și îți mulțumesc pe aceasta cale.

Eram în genunchi, fiind agresiv cu mine însumi și primind multe gânduri rele de la diavol și fiind în cele mai rele stări din viața mea, trăind un scenariu paralel cu realitatea, în mintea mea și având atacuri cumplite de panică, auzind voci demonice și având coșmaruri. La un moment dat, în plină disperare, am văzut, în mod supranatural, o siluetă de lumină care trimite către creierul meu o formă de lumină și instantaneu am fost vindecat de psihoză și niciun gând agresiv nu mai avea logică pentru mine.

Treptat am revenit în lumea celor sănătoși și astfel pot spune că Dumnezeu a avut milă de mine. Slăvit să fie Dumnezeu! Și glorie numelui Lui Isus Hristos! A durat totuși până când am putut să fiu eliberat de toate fricile, însă Dumnezeu a lucrat miraculos în viața mea. Acum ascult predicile tale, câteva în fiecare zi și ale altui pastor din America și câțiva clasici, între timp am citit toată Biblia și am ascultat – o pe YouTube aproape pe toată. Citesc zilnic și mă rog, simt realmente puterea Duhului Sfânt care a luat voalul de peste mintea mea.

Acum muncesc, Dumnezeu m-a binecuvântat de 10 ori mai mult decât am putut visa vreodată, trăiesc slava lui Dumnezeu și îmi doresc să împărtășesc cu tine și cu biserica mărturia vindecării mele. Îți scriu astfel deoarece nu mai locuiesc în București, dar vreau să vă binecuvântez și să vă mulțumesc și te rog insistent să pomenești într – o predică de-a ta și ori de câte ori ai ocazia, că Dumnezeu vindecă miraculos chiar și bolile mentale, cele mai stigmatizate și cele mai temute și marginalizate de oameni. Menționez că Dumnezeu m-a scos și din spitalul Obregia, unde am fost internat o săptămână spre două săptămâni. Te rog din inimă, spune oamenilor că Hristos este Lumina lumii și El vindecă orice afecțiune și dă sens unei vieți omenești și curăță de efectele păcatului orice om. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi toți și să aveți putere în Domnul!”

Creșe în vindecarea ta în Numele lui Hristos!
Mare este Dumnezeu!