Skip to main content

📌 Nu-L vindem pe Hristos – Ziua 4 de post si rugăciune națională

Nu-L vindem pe Hristos pentru o identitate ambiguă în care copiii noștri nu știu ce s-au născut si nu-si cunosc rostul pe pământ. Nu-L dăm pe Hristos, care ne aduce echilibru si pace, pe “o religie” care ne aruncă copiii într-un abis al “destrăbălării sexuale”. Copiii noștri nu au nevoie de “îndoctrinare sexuală”, școlile nu sunt pentru prozelitism destrăbălat, cum de s-a ajuns ca din școlile unde preoții predau materii si morală, la scoli în care oameni dubioși si fără principii să ne “educe” copiii? Ne vedem pe 7 Octombrie să ne apărăm copiii de valul “progresist”, care de fapt duce spre distrugere fizica si spirituală.

Nu-L vindem pe Hristos pentru bani, nu vrem banii unor guverne care mai apoi să ne dicteze să abandonam principiul familiei si al credinței creștine. Vrem unitate europeană, dar nu contra valorilor moral creștine, vrem unitate europeană, dar nu contra identității naționale care e bazată pe Scriptură. Vrem o Românie binecuvântata, cu resurse îmbelșugate, care să își iubească mai mult credința, familia si patria decât banii. Așa cum a spus si Hristos, nu poți sluji si Mamonei (iubirii de bani si lăcomiei) si principiilor lui Hristos in același timp. Ne rugam si postim ca România sa nu-si vândă identitatea pe bani. Ne vedem pe 7 Octombrie sa mijlocim ca România sa rămână o tara creștina, nu lepădată de Hristos si principiile Scripturii.

Nu-L vindem pe Hristos pentru un aparent confort pe pământ, străbunii noștri construiau Biserici si înainte si după razboaiele pe care le purtau, in schimb ce facem noi azi? Oare am uitat că la revoluție părinții noștri au strigat: “Dumnezeu este cu noi!” Oare am uitat ca popor ca in fata gloanțelor Securității părinții noștri ziceau “Tatăl nostru” cu piepturile goale? Sa nu ne dezicem de Dumnezeu acum, in ceasul al 12-lea al omenirii căci crunta ne va fi soarta. Sa nu uitam ca in imnul României avem versul: “Preoți cu crucea in frunte!” Nu cu semnul fiarei, care este lepădarea de Hristos pentru un loc aparent “mai bun” pe pământ. Si nu uitați rugăciunea lui Hristos: “Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu, Tată, eşti în Mine şi Eu, în Tine, ca şi ei să fie una în noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis” (Ioan 17:21). Te aștept pe 7 Octombrie in Piața Victoriei de la ora 16:00. Este vremea cercetării poporului Român, oare vom profita de moment?

Cu prețuire,
Toni Berbece