Skip to main content

Pe dos…

Un profesor din România vindea droguri elevilor cu 70 de lei gramul, asta am aflat la știri ieri. E total pe dos față de ce ar trebui să fie. Nu ne mai miră că azi o parte dintre profesori pot fi ușor de corupt si de pus să predea stricăciuni imorale elevilor, unii o fac deja fără a fi amenințati cu demisia sau alte repercusiuni. Pe dos este un profesor care pune în pericol viețile copiilor moral sau fizic, pe dos e un guvern care face același lucru cu copiii, mă rog să se ridice și aici un tribunal omenesc care sa judece drastic coruperea morală a copiilor noștri, deși știu ca foarte curând Însuși Dumnezeu o va face.

Tot azi citeam că niște judecători omenești ar obliga statul român să aprobe o formă de încuviințare “a familiei” pe dos. Adică mii de ani cu toții am fost de acord, indiferent ca am fost familiști sau nu, că familia este una singura, cea care eventual poate procrea (dacă nu-s probleme medicale sau de alta natura) și crește copii în cadrul lăsat de Dumnezeu, iar de puțin timp unii doresc (nu mulți ce-i drept) ca orice instituție, inclusiv Biserica, să aprobe si să binecuvânteze ceea ce Dumnezeu prin Cuvântul Său nu ne permite. Tot “pe dos” este si decizia aceasta, pe dos si prin dos se fac toate nelegiuirile, prin dosul societății trec pe repede înainte aceste lucruri care strică orice echilibru si mai mult de atât ne pun în pericol față de Marele Judecător. Fiecare e liber sa aleagă ce dorește, dar fără a leza libertatea de conștiința a aproapelui, ceea ce se dorește si se încearcă iar in unele tari chiar au reușit.

Dar noi știm că toată această lume pe dos nu face altceva decât să grăbească finalul ei, care va fi mult mai tragic decât distrugerea prin potop. Vom trăi si vom vedea, iar unii dintre noi chiar vom prinde zilele sfârșitului dacă ritmul distrugerii familiei, credinței si a oricărui simt moral continuă așa. Mă rog să te ții tare de Hristos pentru că deja trădarea, vânzarea si lepădarea de El au început.
Ne vedem pe 7 Octombrie in Piața Victoriei sa mijlocim pentru aceasta națiune!

Cu prețuire,
Toni Berbece