Skip to main content

128 de ore fără apă, mâncare si căldură…

Priviți ochișorii lui, priviți mulțumirea de pe chipul lui, e așa de fericit că a fost găsit încât a uitat intr-o clipă toată suferința, va creste si nu-si va aminti si nu se va lega cu traumă de ce a trăit. Copiii sunt un exemplu de iubire, bunătate, iertare si chiar pace in furtună. De aceea Hristos a zis:

„Adevărat vă spun că, dacă nu vă veți întoarce la Dumnezeu și nu vă veți face ca niște copilași, cu niciun chip nu veți intra în Împărăția cerurilor. De aceea, oricine se va smeri ca acest copilaș va fi cel mai mare în Împărăția cerurilor. Și oricine va primi un copilaș ca acesta în Numele Meu Mă primește pe Mine (Matei 18:3-5).”

Citeam cum că Israel si-a retras echipa de căutători printre dărâmături deoarece familiile celor căutați au devenit agresive, nu mai au răbdare, durerea i-a făcut sa-si piardă mințile, însă din nou ma uit la poza cu acel copilaș si îmi dau seama că este chipul celui fără de răutate. Închei cu sfatul Apostolului Pavel: “Fraților, nu fiți copii la minte, ci, la răutate, fiți prunci, iar la minte, fiți oameni mari (1 Corinteni 14:20).”

Cu aleasa prețuire,
Toni Berbece