Skip to main content

3.000.000 au avut șansa să semneze dar sunt mai mulți

”Nimic întinat nu va intra în ea (în Cetatea Sfântă), nimeni care trăiește în spurcăciune și în minciună, ci numai cei scriși în cartea vieții Mielului” (Apocalipsa 21:27).

Suntem binecuvântați ca națiune, ca țară, să avem parte de o inițiativă civică precum Coalția pentru familie în a cărei acțiunie de strângere de semnături am înțeles că s-au implicat vreo 80 de mii de voluntari, dintre care multe persoane influente ale acestei țări.

Am văzut comentarii și articole care disprețuiesc cele 3 milioane de semnături, însă cunosc oameni care nu au avut șansa să semneze, iar pe unii aproape că-i mustră conștiința că nu au făcut-o pentru că nu și-au făcut timp să se ducă la acele corturi cărora nu s-a grăbit nici o televiziune să le facă un pic de publicitate, si pentru a caror raspandire prin tara nu prea s-au îngrămădit firmele să facă sponsorizări. Televiziunile dacă nu au îndemnat oamenii să semneze era bine măcar să fii bătut un apropo. Dar mass media în general merge cam mână în mână cu răul. Banii vin din altă parte, banii lor vin din cele trei direcții: Sex, Sânge și Scandal și din societatea consumisto – materialistă. Dacă nu au aceste ingrediente nu prea se sinchisesc să facă publicitate lucruruilor bune.

Am încetat să mai mă uit la posturile de televiziune așa zis culturale sau „de viață”, cândva preferate, pentru că este evidentă programa lor, aceea de a-i obișnui și pe români cu aceste cupluri nefirești, nebiblice. Nu realizăm faptul că prin aceste trei milioane de semnături am pus o piatră în fața unei viituri, am pus un podeț peste prăpastia în care se aruncă zeci de țări. Eu zic să punem și altele, piatră cu piatră, sac după sac, în fața unei „viituri” care ne va lua pe sus casele și școlile acelea cu toalete unisex cum se propune prin afară, dacă nu-i om sta împotrivă.

Eu nu cred că homosexualii au căutat să iasă în față neapărat. Ei s-au trezit în mijlocul acestui război însă se bucură și profită de el fără a realiza că nu vor ajunge departe. Eu cred că altcineva îi scoate la rampă și se folosește de ei pentru că aceste persoane știu că lucrul acesta a precedat întotdeauna multă suferință și multă dezbinare între oameni. Mă rog ca aceste persoane să fie dezrobite de această manipulare și să realizeze că nu fac bine omenirii, să realizeze că cel care îi manipulează este tatăl tuturor suferințelor și al tuturor necurățiilor, anume diavolul.

După ce unele țări au acceptat căsătoria între homosexuali și a început să se zvonească că fac demersuri pentru acceptarea pedofililor am crezut că este o glumă dar mare mi-a fost mirarea să văd că au apărut filmulețe și articole care susțineau că pedofilii în general sunt oameni de treabă, doar că din când în când mai schilodesc câte un copil, îl mutliează și fizic și psihic și spiritual.

Ați vorbit vreodată cu un copil abuzat? Eu da. Am întâlnit o fată cu o privirea rece de parcă a trecut prin cele două Războaie Mondiale deși avea doar zece ani. A fost abuzată sexual de tatăl ei. M-am rugat mult pentru ea și doar Dumnezeu a reușit să-i readucă strălucirea în privire și pacea în inimă.

Într-o tabără am văzut o tânără la vreo 20 de ani despre care am crezut că are o viață perfectă, însă într-o zi a izbucnit într-un plâns cum rar am văzut și s-a despovărat în fața noastră spunându-ne cum a umilit-o tatăl ei. Despre o altă fată am auzit că a ajuns la spitalul de boli mintale deoarece a început să mănânce dero, fuse-se violată de un pedofil și se simțea murdară. Nu i-a spus nimeni că doar Cristos și nu dero spală sufletul.

Această degradare morală nu se oprește, nu stagnează. Ea înaintează până în cele mai tenebroase și de neimaginat unghere ale ei. Ajungi în situația de-ați muta copilul dintr-o școală în alta, căutând una în care toaleta pentru băieți să fie doar pentru băieți și cea pentru fete doar pentru fete. Ajungi să cauți o școală în care să nu găsească copilul tău materiale pornografice explicite chiar în manuale. Vreți asta? Eu cred că nu.

Închei cu părerea lui Nicolae Steinhardt despre homosexuali:
„Hristos nu respinge pe nici unul din cei care vin la El. Așadar, nici pe homosexuali.
Însă, ca și pe toți ceilalți, nu pentru ca să se justifice și să se confirme în păcat, ci pentru ca să se lase de el.
Hristos n-a respins pe curve și pe hoți, dar nu spre a-i binecuvânta în poziția lor de curve și de hoți, ci pentru a-i ajuta să nu mai fie. Greșit ar fi să se creadă că homosexualilor le-ar asigura un tratament preferențial, pe ei primindu-i fără ca să se curețe și libereze din robia păcatului lor… în cazul homosexualilor problema nu se pune în alți termeni decât ai înfrânării.”

Doamne dă izbândă!

Cu prețuire,
Toni Berbece

[1] Nicolae Steinhardt, Jurnalul Fericirii, Ed. Polirom, Rohia, pag. 521.