Skip to main content

Alungă…

Alungă tristețea/supărarea din inima ta, ea nu va rămâne ca un fir de apă ce curge lin, ci îți va modela atitudinea, vorba și chiar chipul. Ridurile supărării sunt ireversibile, vorbele aruncate la supărare rănesc tare și poate că vei pierde prieteni prețioși pentru totdeauna, trupul va simți efectele negative ale acestei apăsări, iar arsurile de la stomac vor afecta dispoziția ta fizică. Butonul de control e la tine, spune-ți: “Azi nu-ți voi permite inimă să mai fii tristă!” Vei vedea schimbarea de atitudine.

Alungă îngrijorarea, pentru că ea îți ține mintea ocupată cu frică și neincredere. Îngrijorarea este ca niște cătușe ale minții, cheia e tot la tine. Spune nu îngrijorării și vei vedea că vei avea din nou creativitate, energie pentru lucrurile bune, chef de viață și o față senină.

Alungă viciul, nu lăsă nimic rău să pună stăpânire pe tine. Trupul tău este ca o fortăreață vânată de lucrurile distructive ale acestei lumi. Afară așteaptă vicii care aduc cancer și tot felul de boli, depresie, chiar moarte care poate lovi oricând. Nu fii neînțelept, prețuiește-ți trupul. De ce să-l dai pradă acestor prăduitori nemiloși. Ai primit un dar de preț și l-ai primit în stare bună, nu-l chinui, nu-l îmbolnăvi, nu-l arunca în moarte ca pe un gunoi, nu-ți băga trupul în pământ înainte devreme. Lasă-l să laude pe Dumnezeu prin curăție, pentru că necurăția aduce satisfacție altcuiva.

Alungă ura, alungă invidia, alungă mânia, alungă cearta, alungă răutatea. Ai această putere. Azi declară zi de curățenie și ține-o tot așa până când simți că Cerul locuiește în tine. Va pătrunde astfel Hristos în toate ungherele ființei tale. Ia-L pe El în această aventură prin care vei face curat în viața ta. El îți va da putere acolo unde nu poți urni ceva rău din viața ta.

Cu prețuire,

Toni Berbece