Skip to main content

Anormal…

Da, este anormal să ai cizme roșii, de lac și cu toc, bărbat fiind. Oricât ați încerca să aduceți “moda Conchita Wurst” și la noi, vă spun că veți obține doar repulsie din partea oamenilor.

Da, este anormal să te coafezi și fardezi ca o femeie, dar să ai mustăcioară pana corbului. Barba sau mustața nu au nimic de a face cu șuvițele acelea de domnișoară și unghii vopsite. În creierele oamenilor normali tot “Error 404” va apărea.

Da, este anormal să gesticulezi ca o femeie, dar să ai palmele acelea osoase de bărbat. Nu-i normal să dai ochii peste cap mai evident ca o femeie și să ți se vadă “măruțul lui Adam” sub barba aceea masivă.

Omule, Dumnezeu te iubește și pe tine și te poate scoate din confuzia în care trăiești. Va veni vremea în care vei simți toată povara aceasta a păcatului și poate că o simți deja. Poate că atunci când ești singur și se iau de pe tine luminile reflectoarelor bagi capul în pernă și plângi. Poate că ai fost abuzat și apoi aruncat ca o cârpă murdară de câtre alți oameni stricați de păcat.

Isus te vrea, El poate să te schimbe și să ierte tot trecutul tău, El poate arunca în marea iertării toate mizeriile din viața ta. Satana vrea să te folosească ca un trofeu, ca o propagandă pentru păcatele sale, iar la sfârșit te va arunca precum l-a aruncat pe Iuda în ghiarele disperării. Satana te minte că nu mai poți fi iertat, că a pus ghiarele pe tine pentru totdeauna. Dar asta e o minciună, Dumnezeu te iubește mult și poate să facă din tine o făptură nou. Permite-i!

Cu insistență pentru o oaie pierdută,

Toni Berbece