Skip to main content

Anti corupție dar pro depravare sexualăpo

În Slovacia a câștigat alegerile la Președinție o doamnă care e împotriva corupției, dar pro minorități sexuale, care vor să ne intoxice copiii cu deviațiile și cu fanteziile lor. Asta e ca și cum te-ai opera de deviație de sept, când tu ai cancer în ultima fază. Trebuie să înțelegem că depravarea sexuală e mama corupției. Au legătură una cu alta. Uitați-vă că cei care fură de obicei sunt și mari curvari și merg din divorț în divorț, din relație în relație sau din amantă în amantă, iar politicienii/oamenii corupți adesea sunt și consumatori de pedofilie și multe alte deviații sexuale (de care nu vom ști niciodată, dar pentru care militează chiar prin legi – ținta propagandei de azi). Adesea corupția face echipă cu instabilitatea mintală și sexuală. Dai din una în alta. Izabela era coruptă, dar și depravată sexual.

Da, pentru Dumnezeu e o urâciune corupția, Biblia spune clar că Lui chiar îi e silă de cei corupți, corupția înseamnă să fii nedrept. Biblia vorbește de mii de ori despre dreptate, iar un atribut al lui Dumnezeu este tocmai dreptatea. Dar alt atribut este sfințenia (curăția), nu poți scoate pe ușă corupția, dar să bagi pe toate geamurile imoralitatea sexuală, e ca și cum ai scoate țânțarii pe ușă timp în care ai cuibul de viespi sub pat.

Ori suntem drepți și morali în toate ori nu mai suntem în nimic. Lupta anti corupție a celor care susțin degenerarea sexuală e de fațadă. E ca în Capra cu trei iezi când lupul își ascute dinții și limba pentru a manipula iezii, ca mai apoi să-i mănânce. Tot lupii aceștia moraliști vor da legi care vor face o mare nedreptate părinților, copiilor, oamenilor de tot felul în general. Apoi tot ei vor bea corupția ca apa. Vor fi ca unul din USR care țipa că se doarme în Parlament, iar la prima lui participare a sforăit mai tare ca toți. Nu te poți înfrâna într-un domeniu, iar în douăzeci nu. Înfrânarea este sau nu este. Așadar cine e desfrânat în ale sexualității este în același timp și tolerant cu corupția. Se va dovedi asta curând.

Dacă lupți azi cu corupția, dar faci ca în America unde marele Restaurant Chick fill A nu este acceptat în multe zone pentru că e pro familie, atunci ridici corupția și nedreptatea la rang de “virtute”.

Așadar nu vă lăsați mințiți de lupii aceștia cu glas suav și dinți ascuțiți. Ei cântă frumos până intră în casă, apoi ne vor căuta să ne stoarcă ultima picătură de sânge. Fii și împotriva furtului, dar și împotrica curviei și a degenerărilor care se trag din ea. Dacă-ți înveți copilul să nu fure, dar îi zici că e Ok să-și lase prietena gravidă și apoi să fugă, atunci ai strecurat țânțarul și ai înghițit cămila. Cam așa fac politicienii aceștia care sunt împotriva corupției dar pro imoralitate sexuală.

Doamne ajută!