Skip to main content

Biblia ruptă în două care a unit o familie

O familie s-a despărțit și așa de mare a fost cearta și ura între ei încât au împărțit absolut totul, nu a lăsat nimeni nimc de la el, au căutat să împartă totul în mod egal, așa că atunci când au ajuns la Biblia primită ca dar de nuntă din partea Bisericii care i-a cununat au rupt-o și pe aceasta în două cu mare furie.

Rămași singuri și căzând fiecare în tristețea singurătății și a eșecului căsnicei lor au început să citească jumătatea aceea de Biblie care le parvenise fiecăruia.

Citind-o au descoperit care e voia lui Dumnezeu și ce părere are Dumnezeu atât despre familie cât și despre despărțirea unei familii. Nu după mult timp, cu mare sfială, el a căutat-o pe ea sub pretextul de a-i cere ca împrumut și cealaltă jumătate de Biblie. Când s-au întâlnit așa de mare a fost bucuria întrevederii încât au rămas nedespărțiți. Concluzia acestei întâmplări este că Biblia va lega întotdeauna o familie, iar iubirea va fi păstrată curată.

Încă de la primele întâlniri cu Gabriela am luat și o Biblie cu mine. Adesea ne opream pe o bancă pentru a citi câteva cuvinte din ea și pentru a poveste împreună pe marginea celor citite. Apoi ne rugam pentru visele și planurile noastre. Dupa 13 ani încă facem lucrul acesta și-l vom face până la capăt. Stăm uneori și câte 2-3 ore seara înainte de culcare pe genunchi la marginea patului pentru a citi, povesti și pentru a ne ruga. Dacă mă întreabă cineva care este secretul unei familii unite și puternice vă spun clar că acesta este.

Biblia și rugăciunea sunt puterea unei familii. Oricât de absurd ar suna pentru unii vreau să vă spun că am probat lucrul acesta, Biblia chiar salvează căsnicia când aceasta se află în cel mai mare impas. Vreau să vă mai spun că de acolo am învățat că eu trebuie să fiu gata să-mi dau viața pentru ea și că ea merită orice sacrificiu!

Cum bine spunea Wurmbrand, familia este singurul lucru cu care trebuie să te prezinți înaintea lui Dumnezeu în acea măreață zi!

Iubiți-vă mult că viața e scurtă, iar tinerețea zboară!