Skip to main content

Când Diavolul pune mâna pe ziua copilului

Șocul meu trăit azi a fost să văd o publicitate zdravănă făcută chiar de ziua copilului unei Parade Pride chiar în Disney Land. Măi oameni buni care citiți ce scriu aici, voi realizați ce vrea să facă Diavolul cu copiii noștri? Voi ați observat că ne putem face copiii să creadă și să vrea ceea ce vrem noi? Îi putem face să-și dorească lucruri pe care poate nu și le doreau, să fie poate ce nu-și doreau să fie, ei sunt ființe fără discernământ și fără protecție, Imaginați-vă dacă mintea copiilor noștri intră în contact cu aceste minți perverse.

Am consiliat tineri/tinere abuzați/abuzate sexual, iar minciunile cu care au fost atrași de pedofili erau de-a dreptul demonice, au căzut în capcană pentru că nu aveau discernământ, nu știau nimic despre sexualitate și nici nu trebuiau să știe la vârsta aceea. Gândiți-vă ca mintea unui copil de 5 ani să fie pângărită cu ideea că poate iubi orice și că-și poate alege identitate, cică au inventat 60 de noi identități. Pentru el e mai mult decât periculos, pentru că poate însemna condamnarea pentru tot restul vieții la un chin și la o malformație inimaginabilă.

Vă mai întreb ceva, dacă oamenii se nășteau cu o înclinație atunci de ce sunt atât de disperați în a-și promova scârboșeniile? E ca și cum într-o maternitate ai face reclamă la sexul bărbătesc, e absurd. Dar ei știu că nu te naști cu una dintre cele 60 de identități deviante, ci îți alegi una dintre ele, e ceva ce alegi să fii. Cum și eu aleg zilnic între a fi un ticalos sau un om de caracter, aleg zilnic între bine și rău, între păcat și neprihănire. Așadar, fac reclamă pentru că vor să își atragă adepți, e ca o religie a sexului. Ieri arăta la tv că un popor asiatic se închina la o sculptură gigantică în forma organului sexual bărbătesc, așa au ajuns oamenii aceștia. Și-au făcut dumnezeu din organele lor sexuale, la ele se închină și pe ele le promovează. Când îl respingi pe adevăratul Dumnezeu, înebunești.

Tu la ce te închini? Dacă ai discernământ și ai realizat cât de periculoasă este noua religie a sexualității atunci stai în gardă, ferește-ți copiii de ea și fii ferm, nu te lăsa înduplecat, nu e vorba de ceea ce fac în patul lor, ci de ceea ce fac înaintea copiilor noștri fără nerușinare.

P.S. Dacă Disney Land nu se oprește cu promovarea acestor spurcăciuni ne vom ruga toți credincioșii ca Dumnezeu să închidă această companie (Dumnezeu a dărâmat Imperii oculte darămite niște companii)! Nu e hate, ci este dorința fierbinte de a ne ține copiii departe de întuneric, pentru că Disney este cel mai mare producător de desene și filme pentru copii.

Cu prețuire,

Toni Berbece