Skip to main content

Când te-am luat…

Când te-am luat nu aveam bani, dar aveam credință în Dumnezeul care hrănește zilnic miliarde de păsări, care nici nu seamănă nici nu seceră, aveam credință în Dumnezeul care îmbracă crinii mai frumos decât miliardarii lumii. El ne-a hrănit și ne-a îmbrăcat și pe noi și va continua să o facă.

Când te-am luat nu aveam carieră, nu aveam casă, nu aveam mașină, nu aveam nimic pe acest pământ, nici măcar o lingură proprie, dar aveam credință în Dumnezeul căruia dacă îi încredințezi planurile, îți vor izbuti.

Când te-am luat, ai tăi nu voiau să mi te dea, considerau că erai prea mică pentru un drum așa de lung și anevoios uneori, dar aveam credință în Dumnezeul tuturor inimilor, El le-a deschis inimile socrilor cu care apoi am și locuit în armonie 11 ani.

Când te-am luat nu aveam nicio nădejde în cele de pe pământ, dar aveam toată nădejdea în Tatăl meu ceresc. Așadar, pentru a iubi nu ai nevoie de bani, case, mașini, cariere sau alte lucruri pământești, ci ai nevoie de o inimă pură și multă credință. Restul sunt detalii…

Cu prețuire,

Toni Berbece