Skip to main content

Ce “visează” Dumnezeu pentru tine

El visează să te aducă la un așa nivel spiritual încât să poți vedea slava Lui chiar și cu ochii aceștia de carne, cum a văzut-o Moise, și chiar dacă nu va fi să-ți strălucească fața, cel puțin să o ai mereu senină înaintea oamenilor buni sau răi.

El visează să crești așa de mult spiritual încât să poată să conteze pe tine înaintea Satanei, anune că nu-L vei trăda nici în cele mai crunte încercări, cum a făcut Iov. Să poată Dumnezeu spune că există oameni care nu-L “iubesc” din interes.

El visează să te aducă la așa nivel spiritual încât să te poată răpi până la al nouălea Cer ca pe Pavel, unde să vezi lucruri pe care să nu le poți divulga pe pământ, pentru a nu distorsiona frumusețile văzute acolo cu aceste cuvinte atât de sărace pe care le avem la îndemână.

El visează să te umple cu așa de multă putere încât simplul fapt că umbra ta va trece peste bolnavi și aceștia să fie vindecați, cum a făcut cu Petru, așa de multă cresință în Dumnezeu să insufli prin prezența ta printre oameni.

El visează să crești așa de mult în iubire încât să înțelegi profunzimea dragostei lui Hristos, care, fiind pe cruce, a strigat: “Tată, iartă-i căci nu știu ce fac!”, deși știau bine ce fac, și să nu ți se mai pară greu să rabzi pe unul care nu mai pleacă de la semafor.

Lasă-L pe El să lucreze în tine mai mult decât visezi, ceri sau gândești tu!

Doamne ajută!

*Text din Efeseni 3:20-21