Skip to main content

Cristos folosit batjocoritor în campania referendumului anticorupție

Am urmărit stupefiat un filmuleț făcut de unii care tot folosesc “haștaguri” urmate de o mare înjurătură. De ce stupefiat? Un actoraș vorbea în numele lui Isus, care chipurile avea de transmis un mesaj pentru “încuiații religioși” din România.

Pe lângă faptul că oamenii aceștia nu au pic de respect față de credința creștină, fix ca Charli Habdo, sunt din cale afară de nerușinați, insinuând faptul că Isus Cristos ar fi de acord cu înjurătura lor grotească față de un anume partid.

Măi oameni buni, a-i terfeli Numele lui Cristos într-o campanie politică, a-L batjocori fără nicio teamă față de Creator, este dovada faptului că acești neopoliticieni sunt mai periculoși decât cei care măcar se înclinau și aveau o oarecare reverență în fața credinței. Aceștia sunt de o nerușinare atipică, nici măcar nu mai respectă credința, ci o mânjesc blasfemiator doar din dorința lor de a câștiga simpatia unei generație fără Dumnezeu și de a pune mâna pe putere.

Am spus-o de la început, nu sunt de acord cu niciun strop din corupția din țara asta, văd cum grupurile mafiote și infracționale prind puteri, văd cum prind curaj hoții, văd cum capătă protecție, văd cum politicul este înfrățit și păzit de mafie, văd cum aceștia primesc favoruri în schimb, însă a-L batjocori pe Cristos, din dorința penibilă de a încuraja mersul la vot e ca și cum ți-ai bate mama în timp ce faci campanie împotriva violenței.

Batjocura față de Hristos, Cel care a adus în societate regula de aur: “Iubește-l pe aproape ca pe tine însuți!”, batjocurirea Celui care a purtat și poartă cea mai mare bătălie anticorupție este de-a dreptul drăcească și de fapt ne arată cine stă în spatele acestei lupte, chipurile anticorupție, unii mai răi și mai meschini.

Feriți-vă de oamenii care nu au frică de Dumnezeu, sunt cei mai periculoși din lume!