Skip to main content

De ce permite Dumnezeu escroci spirituali și eretici…

Mereu m-am întrebat de ce există oameni religioși care se dau drept parte din Biserica lui Cristos, dar care răstălmăcesc grosolan Cuvântul și mai mult de atât introduc pe lângă Scripturi învățături nimicitoare, cum ar fi închinarea și venerarea morților ca și cum ar fi Dumnezeu și ne-ar putea auzi sau ajuta. De ce permite Isus ca Numele Său să fie “sabotat”, de ce permite ca milioane de oameni să fie înșelați de tot felul de escroci spirituali? De ce permite Isus alți “Cristoși” mincinoși care promit mântuirea, dar nu o pot oferi?

Cristos permite astfel de oameni și erezii tocmai pentru a se tria grâul de neghină și invers. Normal că trebuie să existe un ciur care să le separe, normal că trebuie să existe un vânt care scutură pleava de pe bobul de grâu. Și cine sunt atunci grâul? Grâul sunt cei care citesc Scripturile cu foamea de a-L descoperi pe Cristos și Adevărul, grâul sunt cei care nu doar citesc Scriptura, ci o și împlinesc. Grâul sunt cei care se lasă de păcate și nu le îmbracă pe acestea într-o formă de religiozitate.

Apostolul Pavel ne spune în 2 Tesaloniceni că lucrarea de amăgire a Anticristului va fi cu “dedicație” pentru fiii neascultării care au respins mereu pocăința și s-au complăcut în curvii de tot felul, în beții, în furturi și minciuni și în tot felul de alte păcate. Dacă ne uităm acum în România vom vedea că sunt milioane de oameni care cred că îl au pe Dumnezeu, dar care trăiesc în tot felul de păcate, aceștia vor fi păcăliți de Anticrist pentru că ei nu au căutat niciodată cu sinceritate pe Cristos, ci au vrut mereu să fie mințiți că sunt bine deși erau morți spiritual. Pentru ei vor veni cu direcție semnele și minunile Anticristului făcute în nelegiuire, nu în neprihănire. Cei neprihăniți vor avea ochii mereu deschiși și vor “mirosi” minciunile Satanei.

Dacă veți căuta preoți care să vă permită beții de la parastasuri până la nunți și botezuri, dacă veți căuta preoți care să vă permită să veniți la cununie din curvii fără număr și cu burta la gură, dacă veți căuta preoți care să nu condamne păcatul, ci să vă mintă că orice ați face veți ajunge la locul cu verdeață, dacă veți căuta preoți care să închidă ochii la orice păcat atât timp cât ardeți lumânări luate de la ei și atât timp cât cotizați la bisericile lor, atunci veți fi o victimă sigură a Anticristului, a Satanei, iar destinația sigură va fi iadul…

Cu prețuire,

Toni Berbece