Skip to main content

De ce pot iubi o singură femeie

O pot iubi doar pe ea pentru că are nevoie de tot ce eu vreau să ofer, are nevoie de protecția mea, pe care abia așteptam să i-o ofer, se bucură nebunește de un trandafir, pe care abia așteptam să am cui să-l ofer, se bucură enorm când o strâng în brațe, de parcă ar lua-o în brațe întreg Universul. Se bucură când o apreciez și când îi spun cât e de frumoasă, de parcă întreaga lume ar aplauda-o.

O pot iubi doar pe ea pentru că fără mine nu poate să adoarmă, fără mine nu-i place să mănânce, nu se poate bucura de nimic dacă mai întâi nu împarte cu mine.

O pot iubi doar pe ea pentru că Dumnezeu a pus în ea comoara bogăției iubirii. În ea a pus Dumnezeu chipul Său pe care-L pot descoperi doar atunci când o învălui în dragoste.

O pot iubi doar pe ea pentru că niciodată nu am simțit că e insuficientă, niciodată nu am simțit că e prea puțin, ci din contră că Dumnezeu mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am imaginat.

Dacă nu-ți ajunge o singură femeie, înseamnă că nu ai știut s-o iubești, înseamnă că nu te-ai dăruit în întregime, ci într-un mod egoist, înseamnă că ai limitat totul la o nevoie carnală, când comoara adevărată e în împletirea armonioasă a sufletului cu trupul.

Iubește-o doar pe ea, e mai mult decât suficient!