Skip to main content

Diavolul nu vine pe față…

Diavolul se camuflează mai întâi în niște pastile de se dau pe la petreceri prin “tipi cool”, o invenție demonică menită să-ți inunde creierul si mintea cu “hormoni care produc halucinații”, care deschid porți demonice. Mulți, prea mulți au văzut demoni si au rămas cu sechele, cu tendințe de suicid si psihoze posesive după câteva pastile luate la festivalurile drăcești. Am întrebat un tânăr cum de poate sta 24 de ore in muzica aceea electronică, care prea mult nu diferă. Mi-a zis că după câteva pastile nu mai contează ce muzică se pune, însă când adrenalina obținută astfel trece se instalează panica, depresia, dependenta, gândurile demonice si hărțuirilor care nu mai trec. Un medic îmi povestea că în România mor mai mulți tineri in urma consumului de droguri pe la festivale decât au murit la Colectiv (știrile o pot confirma). Colectivul e văzut ca o mega tragedie, de ce nu si aceste festivaluri care ucid in mod continuu?

Diavolul se camuflează mai întâi într-o persoana foarte drăguța si amabila cu tine, apoi îți distruge familia. Zilele trecute am consiliat un caz al unei familii în care cineva a înșelat o singura dată după care persoana foarte amabila, romantica si iubitoare care s-a băgat între cei doi a devenit un șantajist ordinar si un “demon împielițat”, care a creat un mare coșmar si o suferința de nedescris. Diavolul nu-ți va spune cât te va durea pana la sfârșitul vieții faptul ca ți-ai distrus familia, ci îți va spune doar cât de “multă plăcere” poți avea in câteva minute, dar după acele minute vine moartea. Așadar, fugi de demonii care vin la tine in chip de femeie sau bărbat si-ți promit fericirea in afara familiei.

Diavolul se camuflează intr-o oferta financiară prin care sa-ti vinzi timpul, trupul, sufletul si credința. Nu-ți va spune că a-ți vinde/dărui trupul altora prin curvie este echivalentul cu vinderea sufletului diavolului si cu crearea unui legământ demonic, că Diavolul te va folosi ca un agent al lui cu care să pervertească cât mai mulți oameni. Diavolul nu-ți va spune cuvintele lui Hristos: “Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire, fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire! Dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire (Matei 18:7)!” Ci îți va spune doar ca faci 5000€ pe luna si bani de casă si BMW, de haine scumpe si vacante, însă oare sufletul si veșnicia nu cântăresc mai mult decât ce-ți poate da Diavolul pe pământ? Nici cu Dumnezeu nu vei duce lipsa, ci încrede-te in El!

Așadar, diavolul vine cu o șoaptă, cu un gând, cu o vorba, toate axate pe plăcere egoistă. Plăcere egoista fata de părinți, sa te droghezi si sa distrugi ce ei au crescut cu atâta iubire, șoaptă egoista sa curvești si sa distrugi familia care te așteaptă acasa ca soț și tată, șoaptă egoista sa te omori că asta e soluția, când de fapt soluția e Hristos care te poate face o făptură nou!

Cu prețuire,
Toni Berbece