Skip to main content

Dublu binecuvântat…

Când ai terminat de mâncat și ești sătul, mulțumește-i lui Dumnezeu și pentru că ai putut mânca și pentru că ai avut ce, ești dublu binecuvântat.

Când te-ai trezit din pat și ești sătul de somn, mulțumește-i lui Dumnezeu și pentru că ai putut să dormi și pentru că ai avut unde, ești dublu binecuvântat.

Când ai deschis ochii și ai privit lumina și frumusețile vieții, mulțumește-i lui Dumnezeu și pentru că ai putut să-i deschizi și pentru că ai putut să vezi, ești dublu binecuvântat, pentru că unii azi nu i-au mai deschis, iar alții nu au ce să vadă.

Când ți-ai auzit părinții sau soția/soțul sau copiii spunându-ți: “Bună dimineața!”, mulțumește-i lui Dumnezeu pentru că ai auzit ce ți-au spus și pentru că are cine să-ți spună aceste cuvinte, ești dublu binecuvântat, alții nu pot auzi și mai trist este că alții se trezesc în fiecare dimineață singuri.

Când poți îngenunchia și poți să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru toate, când simți cum un fior cald îți pătrunde sufletul în timpul rugăciunii, mulțumește-i lui Dumnezeu și pentru că ai credință și pentru că te ascultă, ești dublu binecuvântat.

Suntem dublu binecuvântați în așa de multe privințe, doar că nu vedem uneori aceste binecuvântări. Fă-ți timp azi să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru toate!