Skip to main content

Dumnezeu a vindecat-o ca să poată fi botezată

Sora Cornelia a făcut în noiembrie 30 de ani de cânt L-a cunoscut pe Hristos, de când a decis să Îi dedice viața. De atunci a trăit în curăție, departe de stricăciunea lumii, făcându-i cinste Domnului ei. Însă a mers la o Biserică unde i se spunea că nu este nevoie să fie botezată ca adult. Ea cititind Biblia vedea că acolo scrie altceva.

A citit că cine crede și se botează va fi mântuit, că botezul este mărturisirea unui cuget curat, deci un copil nou născut nu are cum nici ce să mărturisească și nici nu îi este activ cugetul, că botezul este moartea în Hristos și îmbrăcarea cu El. Vedea că toți cei de pe pe paginile Scripturii, care L-au urmat pe Hristos, au fost botezați ca adulți, însă au trecut trei decenii purtând această frământare.

De curând a făcut un anevrism din cauza căruia a fost operată de două ori pe creier și din cauza căruia și-a pierdut parțial vorbirea. Medicii i-au spus că în astfel de cazuri șansele de supraviețuire sunt de 1 la 1000. Ea s-a rugat și a spus: “Doamne, mai am o singură dorință, lasă-mă să trăiesc ca să închei legământ cu Tine în apa botezului!”

După această rugăciune în mod miraculos și-a revenit și a venit la Biserica Profides pentru a fi botezată. Așa cu două operații pe creier a intrat cu bucurie și a ieșit cântând. Mare sărbătoare a fost și pentru ea și pentru noi cât și pentru Cer.

Hristos merită totul!