Skip to main content

Elon Musk la “Castelul lui Dracula”…

Se spune că Elon Musk ar fi venit in România alături de alte zeci de miliardari si persoane publice. De ce Castelul Bran, cel asociat cu ideea de Dracula, acel personaj demonic si înfiorător? Unii spun că aceștia ar căuta nu știu ce portal spre puteri demonice, alții spun că sunt ahtiați de ideea morții, a macabrului si a violenței, alții spun că au venit să facă ritualuri de închinare la “dumnezeul” care le dă stăpânire asupra lumii acesteia, cum Diavolul i-a propus lui Hristos să i se închine că-i va da în schimb toată bogăția lumii (Matei 4:9).

Important de știut este că poți avea miliardele lumii și poți alerga după cele mai tari petreceri, după senzații tari și după stări euforice produse chiar de demoni, însă dacă nu-L ai pe Hristos tot unde ajunge Diavolul ajungi si tu. Rămân aceste cuvinte pe care le-as fi scris cu litere mari la intrarea în Castelul Bran: “Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său (Matei 16:26)?”

Elon Musk va sta tot gol înaintea lui Dumnezeu la judecată, acolo nu va putea cumpăra sau vinde nimic, nu va putea da nimic în schimb pentru răscumpărarea sufletului său pentru că tot Biblia ne spune: “Răscumpărarea sufletului lor este aşa de scumpă, că nu se va face niciodată (Psalmul 49:8).” Niciodată nu se poate face prin miliardele lor, dar se poate face prin Mântuitorul. Dacă tu L-ai ales pe Hristos ca Salvator atunci ești mai bogat decât toți miliardarii lumii la un loc, tu deții de fapt toată bogăția dacă poți spune: “Dar ştiu că Răscumpărătorul meu este viu,şi că se va ridica la urmă pe pămînt (Iov 19:25).” Rugați-vă pentru Elon Musk (dacă o fi venit) si suita lui de miliardari, să plece din România nu impresionat de Dracula, ci impresionat de acest loc pe care Dumnezeu îl iubește, unde încă se mai găsește teamă de Dumnezeu si unde Crucea încă este pusă la loc de cinste. Doamne ajută!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece