Skip to main content

Eroina care a murit în incendiul din Piatra Neamț…

În incendiul din spitalul din Piatra Neamț a murit și Tatiana Gavril, mamă a 6 copii și îngrijitoare a 22 orfani, deci practic mamă pentru 28 de copii. A avut grijă de-a lungul vieții de peste 20 de generații de orfani, iar în ultima vreme se mutase cu soțul ei in incinta orfelinatul pentru a fi mai aproape de copii. Pierderea ei a provocat o suferință colosală în aceste suflete. Toată viața ei, această femeie a luptat să se jertfească cât mai mult pentru alții, iar zilele acestea când alții ar fi trebuit să aibă grijă de ea s-a întâmplat o tragedie.

Mama Tatiana s-a îngrijit și a muncit enorm ca orfanii din grija ei să aibă cămările pline pentru iarnă, a lăsat frigiderele pline în urma ei, apoi a fost dusă la spital pentru a fi făcută bine, dar… Dacă spitalele din România ar fi îngrijite de sufletul unei astfel de femei, ar fi fost rase din temelii și făcute altele, palate pentru cei în suferință, așa de mare era inima acestei femei. A sperat că se va face bine pentru copilașii care o așteptau acasă, dar Cerul a luat-o, de ce așa devreme nu știm, dar poate că cineva se va trezi în urma acestei tragedii și nu va mai permite ca așa ceva să se întâmple.

Doamne, mângâie inima familie acestei eroine și mai dă-ne oameni ca ea, chiar dacă uneori nu știm să avem grijă de ei!

P.S. Intrați și faceți si o donație așa ca pentru mama Tatiana, să avem grijă de orfanii ei care sunt și ai noștri: http://www.casaray.ro/