Skip to main content

Experiențe cu Duhul Sfânt în Franța

Am ajuns la Biserica Profides Paris, dar am găsit în sală Biserica aceea care se întâlnește înainte de noi. Pe hol o doamnă a început să țipe cu putere și vorbea cu cineva uitându-se într-un loc unde nu era nimeni. Corpul îi era paralizat și abia se ținea pe picioare sprijinindu-se de balustradă. Am simțit să mă duc și să mă rog pentru ea. Mi-am dat seama că peste ea era un duh de frică puternic. Am început să mustru în limba română acel duh de frică, iar el mi-a răspuns în franceză: “E locul meu, nu mă poți scoate de aici!” Atunci am început și mai tare să-i poruncesc în Numele lui Isus să iasă afară că nu are nicio autoritate să fie acolo. Atunci duhul a început să o scuture și mai tare pe doamna aceea, apoi țipând foarte tare acel duh a ieșit.

Doamna și-a recăpătat conștiința, a deschis ochii și ne-a spus că se simte eliberată. I-am mulțumit împreună Domnului pentru autoritatea pe care o are față de orice duh obraznic și pentru faptul că El eliberează și azi oameni captivi. E minunat să vezi pe viu cum istoria din timpul lui Hristos și din Faptele Apostolilor se scrie și azi.

Iată un verset pe care Biserica lui Hristos trebuie să-l trăiască din plin: “Dumnezeu L-a uns cu Duhul Sfânt și cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc în loc, făcea bine și îi vindeca pe toți cei ce erau apăsați de diavolul, căci Dumnezeu era cu El!” (Fapte 10:38). Acesta este mandatul Bisericii, plină de Duhul Sfânt și în Numele lui Isus să meargă din loc în loc să facă bine și să-i vindece și elibereze pe toți cei apăsați de Diavol.

Cu prețuire,

Toni Berbece