Skip to main content

Feminismul este “drăcesc”…

Și în România intră acest cancer demonic, care stârnești femeile împotriva bărbaților. Aceasta este o altă rebeliune față de felul în care Dumnezeu ne-a creat. În America și în Europa aceasta “emancipată” s-au ridicat grupuri de femei care “urlă” după “independență” si “drepturi”. Vă spun că in Europa nu există un singur drept pe care să-l aibă bărbații si să nu-l aibă si femeile. Însă ele vor ca in toate funcțiile să fie egalitate de 50\50 cu bărbații.

Vreau să văd cum vor implementa această egalitate pe șantier la turnat betoane, vreau să văd cum la colectat deșeuri vor implementa această egalitate, vreau sa văd cum la săpat șanțuri vor implementa această egalitate, vreau sa văd cum la manipulat de mărfuri grele vor implementa această egalitate? O tânăra care a lucrat la inventariat mărfuri tocmai mi-a mărturisit ca a făcut cerere să nu fie pusă să inventarieze raionul cu lucruri grele, gen sacii de ciment si alte materiale. Unde-s feministele să ceară femei pe raionul cu saci de 30-40 kg? De fapt prin acest feminism sponsorizat din occident (Norvegia ar fi băgat in Romania zeci de milioane de euro pentru această “grozăvie”), se vrea să se ridice încă un pumn de răzvrătire spre Dumnezeu. Iar noi sugem cu nesaț tot ce e bănet din afară, fără a mai discerne ce introducem în România cu acei bani. Suntem atât de corupți încât ne vindem si copiii si familiile si crucea si identitatea de neam, totul pe banii lor murdari.

Femeia a fost creată ca fiind mai sensibilă, a fost creată să fie ocrotită, a fost creată să fie cinstită ca podoaba bărbatului. Cu excepția misoginilor, care de obicei sunt o minoritate si de obicei una coruptă de vicii gen alcool si chinuiți de curvie, femeile sunt cinstite si prețuite cum Hristos ne-a învățat. Dacă vreți mai mult respect ca femei, problema nu stă în legi ambigue si feministe, ci în reducerea păcatului din societate, iar asta se rezolvă prin apropierea noastră de Hristos. Nu rezolvați nimic cu legile voastre absurde, ci dacă vreți respect si iubire, căutați-L pe Dumnezeu voi și bărbații voștri. Porunca Scripturii care a adus femeia pe cea mai înaltă poziției în societate este aceasta: “Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinţească, după ce a curăţit-o prin botezul cu apă prin Cuvânt (Efeseni 5:25).” Pe aceasta să o promovați. Doamne, anihilează din acest neam orice lege care se ridica împotriva Ta!

Cu prețuire pentru toate femeile,
Toni Berbece