Skip to main content

Frăția păcatului

Zilele acestea sora mai mică numită curvie, împreună cu sora mai mare preacurvie, cu verișorii numiți pornografie și cu toate rudele lor venite din străinăte, printre care mătușa videochat și cu mătușa prostituție, au dat o mână de ajutor fratelui lor mai ponegrit pe nume homosexualitate și surorii “discriminate” pe nume lesbianism.

Toată această mare familie în numele “iubirii” a îndemnat populația să stea acasă și să nu voteze căsătoria aceea demodată, în fond să nu se voteze nimic, pentru că cine mai are nevoie de familie, cu toții vor să fie ca mama lor concubinaj care își ucide pruncii numiți avort 1, avort 2, etc… Cine vrea copii, că ei te încurcă și te fac să fii om de casă cu familie acasă? Apoi copiii cui rămân când schimbi partenerul și cine plătește pensie alimentară?

Apostolul Pavel pomenește curvia lângă sodomie în prima sa Epistolă către Timotei și ne spune că acestea sunt împotriva învățăturii sănătoase și că nu sunt potrivite Evanghelia, neaducând slava lui Dumnezeu în om (1 Timotei 1:8-11). Așadar am văzut cu toții cum această frăție dintre toate formele de curvie și toate formele de anomalii sexuale și-au dat mâna ca să saboteze, boicoteze, un referendum pentru normalitate.

Iată de ce consider că România are o problemă morală gravă, care trebuie recunoscută și cine vrea, poate găsi și vindecare.

Doamne ajută!