Skip to main content

În vremuri de pandemie ei aduc cea mai mare blasfemie…

Oameni de peste tot mi-au scris despre o mare blasfemie, cum nu a mai auzit țara aceasta, blasfemie care a avut loc la emisiunea iUmor. Am intrat și eu să văd despre ce este vorba, dar așa scârboșenie demonică nu mă așteptam să aud (să nu-mi spuneti că le fac publicitate că știe deja o țară întreagă despre ce vorbesc).

Nu am putut urmări tot, dar m-am simțit murdărit, m-am simțit revoltat și am simțit rânjetul Satanei din spatele acestei batjocuri și hule aduse Preoților, Bisericii, lui Dumnezeu și Duhului Sfânt. Mi-am dat seama repede că acolo nu-i un act de comedie, nu-i o scena artistică, ci este ceva ce oamenii au știut să facă chiar mai bine decât dracii, anume să-L hulească pe Dumnezeu. Biblia ne spune că și dracii cred și se infioară, însă în acel număr am văzut o femeie care nici nu crede, nici nu se înfioară la gândul că Dumnezeu există, dar pe deasupra terfelește cu mintea ei plină de curvii persoana Duhului Sfânt.

Sincer îmi e milă de ce se va întâmpla cu toți acești oameni în ziua Judecății de Apoi, începând de la “actrița deghizată în călugăriță” și producători până la juriu și cei care au rânjit la această hulă, dacă nu vor realiza ce au făcut și nu se vor căi. Și pentru ei mai este iertare, mai este șansă, cât timp respiră mai pot să se întoarcă la Cristos și să se lase de faptele întunericului făcute poate în neștiință. Emisiunea lor nu știu cât va mai prinde, oamenii vin și se duc, dar ce este sigur ca lumina zilei este că orice genunchi se va pleca înaintea lui Dumnezeu fie că vrea, fie că nu vrea.

Dragi români, dacă neamul acesta mai este creștin haideți să nu “hrănim” și să nu luăm parte la această ocară adusă Dumnezeului nostru. Da, avem dreptul ca și creștini să spunem “nu” hulei aduse Duhului Sfânt. Dacă nu vă veți ridica să sancționați păcatul și veți râde la orice vulgaritate, să nu vă mai aud cu petiții împotriva Netflixului și a brazilienilor, care au produs un film blasfemiator despre Cristos. Ce am văzut și auzit la emisiunea aceasta românească întrece orice blasfemie.

Citiți aceste versete și veți vedea prin ce demoni va opera Satana mai mult ca oricând în vremurile sfârșitului: “Pentru că judecăţile Lui sunt adevărate şi drepte. El a judecat pe curva cea mare, care strica pământul cu curvia ei şi a răzbunat sângele robilor Săi din mâna ei (Apocalipsa 19:2).” Așadar, demonul Izabelic este cel care va lucra prin oameni în vremurile sfârșitului. Spun și eu ca Apostolul Pavel: “…şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le (Efeseni 5:11).”

Noi, creștinii din România, cerem emisiunii iUmor și Antenei 1 să șteargă acea mizerie de pe youtube!

Cu adorare pentru Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt,

Toni Berbece