Skip to main content

Isus încalță, hrănește și aduce vești bune și astăzi

Supereroul pentru sute de copii din județul Călărași nu a fost nici Superman, cum scria pe cizmulițele dăruite, nici Moș Crăciun, ci Isus Cristos, care ne-a pus în inimă dorința să mergem la ei cu sute de cadouri, saci de haine, de încălțăminte și multe altele, lucruri dăruite și de voi.

Deși era aproape de 0 grade când am început să le vorbesc despre dragostea lui Cristos pentru ei, exact atunci a ieșit un Soare așa de puternic de ne-a încălzit pe toți. Le-am spus atunci că Isus încălzește viețile noastre și ne face bine cum Soarele face bine pământului. Erau zeci de copii cu pachețelele în brațe și le-am spus că fără Cristos mulți dintre ei nu au niciun viitor, ținând cont că din multe zone sărace oamenii răi racolează tineri și tinere pentru mizerabilile lor afaceri. Din primăvara dorim în comuna Luica să ajutăm și la construirea unui centru de zi pentru copiii (un After School) și Biserică în același timp. M-a uimit că oamenii chiar ne-au rugat să facem și pentru ei un loc de închinare.

Continuați să dăruiți tot ce vă pune Dumnezeu pe inimă pentru a duce Misiunea Profides în toate zonele sărace din România. Profides înseamnă Pro Credință, iar scopul nostru este de a duce credința acolo unde nu a pătruns, iar împreună cu credința și pâinea și cele necesare pentru cei sărmani. Împreună suntem puternici în dragostea lui Cristos!

Cu prețuire,

Toni Berbece

RO08INGB0000999906461937

Asociatia Centrul Crestin Profides

C.I.F. 36766530

Codul BIC/SWIFT: INGBROBU