Skip to main content

Le-am dat curaj să-și afirme spurcăciunile

Am zis clar că ar fi trebuit să votăm în masă la acest Referendum pentru că altfel vor prinde curaj să-și scoată spurcăciunile la vedere și în România. Și iată că au început. Dar cei care cred ca domnul Becali își donează limuzinele pe Facebook și dau com cu partikip nu au partikipat de frica domnului Dragnea, acum s-au trezit că de fapt nu era cum au crezut. Unul din blestemele acestui popor este și prostia de care trebuie să scape prin citit și efort intelectual.

Am auzit atât de des: “Ce ne interesează pe noi ce fac ei în paturile lor?” Problema e că-și vor muta “paturile” în stradă, în școli, în licee și peste tot. Acum cine îi vor băga din nou de unde au ieșit? Ei îi asociază pe creștini cu Evul Mediu, însă Evul Mediu e mult prea decent față de ce vor ei să facă din societate. Suntem mai vechi decât Evul Mediu, suntem din Dumnezeu care e sfințenie și curăție.

Ca drept dovadă la Cheile Grădiştei, în județul Braşov, la intrarea în stațiune tronează statuia lui Satan. Această statuie are în fața sa “mireasa” simbolizată de o fetiță (pedofilie). Vă spuneam că dracii aceștia de curvie sunt o familie, sunt toți împreună și luptă unii pentru alții. Se împing în față, ies din “cazanele” lor făcând scara, împinându-se, azvârlindu-se peste margini doar să ajungă la noi, doar ca să ne domine cu spurcăciunile lor. Deja opt democrați din statul California luptă cu înverșunare să interzică orice material scris care combate identitatea de gen & co, vor reuși ei să interzică Biblia în acest stat?

Oare noi creștinii suntem o familie? Luptăm pentru noi și pentru copilașii noștri? Sau ne vom lăsa umiliți, pervertiți și deposedați de valori? Haideți să facem și noi un front comun, să fim mulți ieșiți din adormirea noastră post decembristă. Ne stă înainte o nouă revoluție, va fi ori a lor ori a noastră. Ori o revoluție a decăderii morale, ori una a reafirmării valorilor creștine.

Trezește-te Creștine!