Skip to main content

Legătura dintre droguri, alcool și draci

Am auzit foarte multe mărturii de la oameni care s-au drogat și astfel au avut acces la lumea demonică. Mulți au înnebunit, alții au primit porunci de la demonii pe care i-au auzit vorbindu-le, iar alții chiar au primit “sfaturi” de viață.

De exemplu, am auzit că un tip din industria muzicală din România, un tip care deține o casă de discuri celebră și prin mâna căruia trec mulți artiști români, s-a drogat, iar în urma sevrajului a zis că el l-a întâlnit pe Isus care i-ar fi spus că face o treabă foarte bună și că e pe drumul cel bun. Ce credeți? Acest om chiar l-a crezut pe dracul respectiv care s-a dat drept Isus. Și azi crede că tot ce face e bun și că toate păcatele din viața lui sunt pe locul Mântuitorului.

Un alt caz este cazul celui mai recent act de crimă din România. Cu toți ați auzit la știri de faptul că un bărbat a ucis un alt bărbat și a fost dat în urmărire generală. Aseară târziu a fost prins sub influența alcoolului și a drogurilor. Știți ce a declarat când a fost întrebat de ce a ucis? A spus că o icoană pe care a văzut-o într-o cameră i-ar fi vorbit și că i-a dat puteri inimaginabile, puteri care l-au făcut să ucidă. Doar un om naiv ca un copil de biberon nu poate vedea aici Combinația fatală dintre draci și vicii.

Dragilor, drogurile și alcoolul vor fi mereu unealta Satanei și a demonilor săi. El se va folosi de acestea pentru a lua mințile oamenilor și pentru a avea acces la ei. De aceea Isus și ucenicii Săi eliberau atunci și eliberează și azi oameni de demoni de necurăție, acești demoni se lipesc de orice e necurat din viața omului, iar apoi îl manipulează și îl țin robit. Doar forța credinței în Cristos eliberează omul de așa ceva. Stai departe de droguri și de alcool și de orice alt păcat și viciu, pentru că astfel intri pe teritoriul stăpânitorului acestei lumi care te va controla.

Cu prețuire,

Toni Berbece