Skip to main content

N-ai cum fără sânge pe mâini…

Naziștii când voiau să omoare copilul unor evrei pe repede înainte fără să-l mai treacă prin lagăr și prin camera de cazare își puneau o pătură pe mâini și cu pătura aceea apucau copilul, iar un altul îl împușca. Astfel sângele care se scurgea nu le ajungea pe mâini. Dar ce nu știau și nu credeau ei atunci era faptul că mâinile lor înaintea lui Dumnezeu erau murdare de sânge chiar dacă nu ajungea niciun strop pe ele.

La fel e și azi, unii își pun mănuși lungi să nu le ajungă sângele copiilor omorâți în contact cu pielea lor, scot mănușile, dar sângele tot acolo le rămâne, pe mâinile care au sfârtecat mii de vieți. Unele mame cred că dacă ele nu pun mâna pe copilul scos din ele, ci un medic face asta, ele rămân curate. Nu este adevărat, sângele copilului va striga împotriva lor dacă nu se căiesc și nu se lasă de această mișelie.

Înaintea lui Dumnezeu fiecare om, chiar dacă este încă în pântecul mamei, are deja toate zilele notate. A scurta viața cuiva cu o zi sau chiar cu toate, cum e cazul avorturilor, este crimă. Spune nu avortului ca medic sau ca părinte și vei spune nu crimei!

Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece