Skip to main content

Noi am obosit, ei nici nu au șovăit

Noi obosim să dăm niște explicații despre importanța familiei când primii creștini predicau Evanghelia chiar din mijlocul rugului aprins, când Roma a fost luminată de torțele umane făcute din trupurile lor, care sfârâiau sub privirele satisfăcute ale depravaților împotriva cărora predicau. Un mileniu și ceva mai târziu Ian Hus a spus din mijlocul rugului aprins că gura gâștii (hus însemna gâscă) au putut să o închidă, dar peste un secol va veni o lebăda a cărei gură nu va mai putea fi închisă (peste un secol a apărut curajosul Martin Luther).

Noi obosim să scriem pe un ecran de sticlă așa de fin pentru degetele noastre un mesaj pro familie și de mustrare a depravării, când altora li s-au smuls unghiile și au fost tăiați cu fierăstrăul, crucificați și dați la lei pentru că nu au acceptat să trăiască într-o societate dominată de păcat.

Noi obosim să dăm niște pliante prin care să îndemnăm oamenii să aleagă curăția când alții au stat pentru credință în carcere de un metru pătrat în care nu puteau să-și întindă picioarele cu zilele.

Noi obosim să mai dăm un share la o postare despre Referendum, când alții ca Wurmbrand luau pentru credința în Dumnezeu bătaie în schimburi.

Noi obosim și închidem gura că să nu mai fim făcuți retrograzi, habotnici, isterici, homofobi și proști, iar John Bunyan a refuzat eliberarea din închisoare, deși avea copii acasă, pentru că nu a putut respecta decizia judecătorilor de a nu mai predica. Alții preferă pușcăria decât să tacă, dar noi… noi ce facem?

Mai avem 6 zile, dacă obosești acum mică ți-a fost și credința și puterea. Dacă obosești acum e cât o lepădare de credință!

Hristos a transpirat pentru noi cu sânge, noi pentru acest Referendum nu știu dacă am apucat să transpirăm, de lacrimi nu mai vorbesc, iar de sânge nici nu e vorba.

Generalul American George Patton, care a distrus armatele lui Hitler, spunea: “Dacă transpiri în antrenamente nu vei sângera în luptă!” Dacă transpirăm acum nu ne vom plânge după data de 7 octombrie.

Trebuie să știți ceva, nu ai cum să obișnuiești o societate cu astfel de păcate mizerabile, dar îi poți băga pumnul în gură prin intimidare și legi ca să nu se mai ridice împotrivă. Dacă tăcem acum vom îndura o silă tăcută mulți ani de acum încolo. Luptă acum și nu vei simți scârbă la orice pas după 7 octombrie în anii care vin!

Alege pentru liniștea ta, altfel vor răsări în societate păcatele acestea și multe altele (de parcă nu erau destule) ca ciupercile după ploaie.

Vă mai spun încă un lucru, după ce fiecare țară de pe acest continent va alege de partea cui este va veni vremea ca Dumnezeu să se ridice de pe tron și să judece pe fiecare după alegerea lui, iar judecata nu va veni prin oameni, ci direct din Cer, ca oamenii să știe clar cine i-a judecat!

Doamne ajută!