Skip to main content

“Noi nu ne mai rugăm împreună!”

Dezastrul nu a început când te-a jignit, când v-ați certat, când te-a lovit, când a plecat de acasă trântind ușa, ci când ați sărit peste rugăciune.

Dezastrul nu a început când ai descoperit că te-a înșelat, când a început să consume pornografie, să te ignore și să se poarte cu tine ca și cu o roabă, dezastrul a început când ați sărit peste timpul vostru de rugăciune, de citit din Scriptură și de comunicare.

Dezastrul în familie începe prin ignorarea lui Dumnezeu. Cel mai spiritual lucru pe care-l poate face un bărbat este să-și ia soția și copilașii de mână și să-i aducă la rugăciune înaintea lui Dumnezeu. Pentru că acolo unde nu-i frică (reverență) față de Dumnezeu nu-i frică nici de om, nici de a distruge o ființă umană atât de plăpândă.

Distrugerea prin faliment, boală, răzvrătirea copiilor, prin ură, neiertare și altele a început cu mult timp în urmă când arma rugăciunii a fost atârnată în cui, iar scutul credinței făcut surcele și pus pe foc pentru a încălzi trupurile pentru alte activități necurate sau nesemnificative.

Distrugerea celor din jur pleacă practic din distrugerea relație cu Stăpânul, distrugerea conștiinței, care ne spune că vine o judecată pentru toate. Iar această conștiință este ținută vie prin rugăciune, rugăciunea este dovada că se vrea păstrată această ordine, Dumnezeul iubirii deasupra, iar noi plini de respect și iubire supuși Lui în totul.

Rugați-vă neîncetat, acesta este arma prin care se învinge răul!

Cu prețuire,

Toni Berbece